Ana Bogdan, discurs în italiană după ce a câștigat turneul de la Parma. Sportiva s-a emoționat atunci când a vorbit de România

Alex Matei 24.09.2023, 10:27
Ana Bogdan, discurs în italiană după ce a câștigat turneul de la Parma. Sportiva s-a emoționat atunci când a vorbit de România

Ana Bogdan a câștigat turneul de la Parma. Românca a fost emoționată la finalul meciului cu Anna Karolina Schmiedlova, din Slovacia (29 de ani, 58 WTA), pe care l-a câștigat cu 7-5, 6-1.

Ana Bogdan a încasat un cec în valoare de 26,770 de euro. Este al treilea trofeu important pentru tenismenă după turnee câștigate la Iași în 2022 și 2023.

Ce a spus Ana Bogdan

Sportivă a fost fericită pentru această reușită.

„Anul trecut, am pierdut aici în semifinale și am vrut să mă întorc, pentru că iubesc acest turneu. E o plăcere pentru mine să joc în acest loc special. Vă rog să continuați să organizați această competiție.
Vreau să transmit un mesaj și familiei, celor care mă așteaptă acasă… nu sunt aici cu mine, dar știu că au văzut această partidă,” a spus Ana Bogdan, vizibil emoționată, în discursul de campioană a turneului WTA 125k de la Parma.

Ana Bogdan’s championship speech as the winner of the Parma 125 Champion. pic.twitter.com/dIMOoXfGcI

— Romanian Tennis (@WTARomania) September 23, 2023

Urmăriți Playsport.ro și pe