Ana Bogdan și-a dat afară antrenorul fără să stea la discuții. Au explodat informații șocante în presă

George Drafta 17.01.2023, 16:35
Ana Bogdan și-a dat afară antrenorul fără să stea la discuții. Au explodat informații șocante în presă

Ana Bogdan a şocat la început de an cu o concediere foarte rapidă a antrenorului pe care îl angajase la sfârşitul lui 2022.

Sportiva noastră a încetat să mai colaboreze cu Thomas Drouet. Şi a lansat acuzaţii grave la adresa francezului. După ce toată lumea a aflat de scandalul dintre cei doi, au venit şi reacţii din partea altor actori implicaţi în fenomen. Unul dintre cei care a a ţinut să intervină a fost un alt antrenor cunoscut în circuitul WTA. E vorba de Sascha Bajin. Care a dezvăluit că a avut de furcă în trecut cu Drouet.

„Am avut o întâlnire cu el în Dubai, când și-a pierdut temperamentul în fața mea. Eu doar i-am cerut să șteargă bicicleta, după ce a folosit-o, pentru că a transpirat pe ea. Pentru asta a început să ține și mă întreba cine sunt eu de îi spun ce să facă”, a relatat episodul Bajin pe o reţea de socializare.

Bajin este apreciat de lumea tenisului după ce a fost partenerul de pregătire al Serenei Williams câţiva ani buni. Iar apoi a fost antrenorul japonezei Naomi Osaka, în perioada în care nipona reuşea primele succese importante ale carierei. El a mai colaborat de-a lungul timpului printre altele cu Kristina Mladenovic şi Karolina Pliskova.

Sascha Bajin are 38 de ani
Sascha Bajin are 38 de ani

Trecut cu probleme 

Thomas Drouet a avut parte şi în urmă cu 10 ani de un scandal. Care s-a lăsat cu urmări nedorite pentru el. La acea vreme el a fost agresat de tatăl lui Bernard Tomic, australianul avându-l pe fostul antrenor al Anei Bogdan drept partener de antrenament.

John Tomic a reacţionat dur după ce Drouet a formulat critici în ceea ce priveşte limbajul pe care tatăl sportivului în vârstă de 30 de ani îl folosea. Tomic senior i-a aplicat lui Drouet o lovitură puternică direct în figură. Francezul alegându-se cu nasul spart şi cu o comoţie în zona cervicală. Pentru gestul său, agresorul a primit o condamnare la închisoare cu suspendare şi a fost şi a fost suspendat din circuitul ATP timp de un an.

Scoasă din minţi de Drouet

Ana Bogdan nu s-a ferit să dea detalii cu privire la felul în care coaborarea sa cu francezul a luat sfârşit.

Thomas Drouet a colaborat în trecut şi cu Jaquelin Cristian
Thomas Drouet a colaborat în trecut şi cu Jaquelin Cristian

„La mijlocul terenului, în mijlocul antrenamentului, de față cu toată lumea, nu poți să țipi la mine și să-mi vorbești așa, din senin. Înseamnă că ești dus cu capul și eu nu pot să stau cu un om de genul ăsta! Am nevoie de echilibru, am nevoie de liniște, am nevoie de suport.

Am nevoie de oameni pozitivi, nu mai am nevoie de oameni care nu-și pot gestiona propriile comportamente. Asta cred că a fost cea mai scurtă colaborare pe care am avut-o cu cineva vreodată! Omul, din punctul meu de vedere, are probleme cu capul! Nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată!”, au fost cuvintele sportivei originare din Sinaia, preluate de ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe