Anamaria Prodan a ajuns la spital, de urgență. Medicii i-au băgat piciorul în gips și i-au imobilizat mâna

Catinca Giosanu 26.09.2022, 16:38
Anamaria Prodan a ajuns la spital, de urgență. Medicii i-au băgat piciorul în gips și i-au imobilizat mâna

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar trebui să se prezinte, zilele acestea, la o nouă înfățișare în procesul de divorț intentat de antrenorul Universității Craiova. Fostul fotomodel nu își va putea face simțită prezența, căci a ajuns de urgență la spital. Motivul este unul surprinzător.

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț de luni bune, însă nici până acum cei doi nu au ajuns la un numitor comun. Și de parcă nu era de ajuns, vedeta i-a deschis mai multe procese lui Reghe, iar joi, antrenorul a ajuns și la poliție pentru a da câteva declarații.

Impresara l-a acuzat pe tehnician că ar fi luat din căminul conjugal bunuri în valoare de un million de euro. El ar fi sustras obiecte precum tablouri, bijuterii sau ceasuri extrem de scumpe. Dar cei doi soți se luptă și pentru custodia lui Bebeto. Lupta care se dă între ei are, așadar, o miză extrem de importantă. Așa se explică și scandalul al căror protagoniști au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și care a ținut primele pagini ale tabloidelor.

Anamaria Prodan s-a bătut la propriu cu cel care îi este încă soț în acte. Celebra impresară s-a ales cu mai multe conturii în urma incidentului petrecut înainte ca fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc să fie botezat creștinește.

În ce stare se află acum agentul FIFA

Reghecampf a apărut vânăt la ochi la botezul fiului său. În schimb, Anamaria Prodan părea că nu are nimic după bătaia cu soțul ei. Se pare însă că lucrurile s-au complicat mai mult decât s-ar fi așteptat vedeta.

Fiica Ionelei Prodan trece prin momente cumplite. Impresara are mari probleme de sănătate. Ea a ajuns luni de urgență la Spitalului Floreasca din București. După ce au consultat-o, medicii s-au văzut nevoiți să îi bage piciorul în gips și să îi imobilizeze mâna, scrie impact.ro.

S-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată. Nu am acordul doamnei Prodan pentru a oferi mai multe detalii.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală, conform sursei citate mai sus.

Incidentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale. În videoclip se vede clar că Anamaria Prodan este lovită cu pumnii și pusă la pământ de încă soțul ei. Însă nici ea nu s-a lăsat mai prejos. Agentul FIFA l-a lovit fără nicio reținere cu pumnii în ochi pe antrenorul celor de la Neftci Baku, vicecampioana Azerbaidjanului, după care a trimis imaginile reprezentanților clubului, cel puțin așa arată presa centrală.

Urmăriți Playsport.ro și pe