Anamaria Prodan a câștigat procesul! 350.000 de euro trebuie să primească impresara. Decizia poate fi atacată

Octavian Vasilescu / 26.05.2022, 19:35
Anamaria Prodan a câștigat procesul! 350.000 de euro trebuie să primească impresara. Decizia poate fi atacată

Anamaria Prodan (49 de ani) a câștigat în primă instanță procesul cu Dennis Man (23 de ani). Agentul FIFA l-a dat în judecată după ce acesta a rupt contractul cu ea, în momentul în care a semnat cu Parma.

Tribunalul Ilfov i-a dat dreptate agentului Anamaria Prodan, iar Dennis Man trebuie să-i achite daune în valoare de 350.000 de euro. GSP.ro anunță că internaționalul român poate face apel în următoarele 30 de zile.

Înainte să semneze cu Parma, Dennis Man a rupt contractul pe care îl avea cu Anamaria Prodan și a semnat cu firma fraților Becali. Anamaria Prodan susține că Man a încălcat o clauză în valoarea de 350.000 de euro, iar instanța i-a dat dreptate în primă fază.

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man în primă instanță

Iată cum arată decizia Tribunalului Ilfov:

Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia instanței.

Anamaria Prodan jubilează: „Șmecheria costă scump”

La scurt timp după aflarea verdictului, Anamaria Prodan a oferit o reacție. Aceasta i-a dat „o palmă” lui Dennis Man:

Acum am precedent, lucrurile se vor schimba. O asemenea decizie a instanței este doar începutul. Acum, atunci când un jucător nu își va respecta contractul, se va gândi de două ori, va ști că șmechieria îl poate costa scump. Sunt încântată de decizia magistraților de la tribunal, eram convinsă că voi câștiga.

Contractul era clar, nu avea cum să pierd procesul. Așa voi proceda în fiecare caz în care simt că sunt înșelată. Fac totul pentru jucătorii mei, dar nu îmi place să fiu înșelată”, a declarat Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Dennis Man joacă din 2021 la Parma. Italienii l-au transferat de la FCSB, pentru 13 milioane de euro. Aflat în prezent în Serie B, Man este cotat acum la 8 milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Românul și-a trecut în cont cinci goluri și trei pase decisive în tricoul celor de la Parma, unde a evoluat în 41 de meciuri oficiale. În iarna precedentă, Man a fost aproape să plece în Turcia.