Anamaria Prodan a renunțat la haine și le-a făcut un cadou de infarct bărbaților în a doua zi de ianuarie | Galerie foto

Catinca Giosanu 02.01.2023, 15:07

Anamaria Prodan nu încetează să-și surprindă fanii! Vedeta are destul de mult timp liber, altfel nu s-ar putea explica gestul pe care l-a făcut în urmă cu puțin timp.

Fostului iepuraș Playboy îi place să iasă în evidență. Fie că este vorba de coafură, hainele pe care le poartă sau felul în care pozează, ea face de multe ori alegeri extravagante. Și asta, tocmai pentru că îi place să epateze prin orice mijloc.

Ultima “ispravă” a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu ultima postare pe care a făcut-o în urmă cu câteva ore pe Instagram. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf se vrea regină!

Agentul FIFA este expertă în editarea foto. Ea a modificat o nouă fotografie care a fost încărcată pe pagina personală de socializare.

Sexy-impresara a rupt internetul cu ultima postare

Imaginea o înfățișează aproape goală pe impresara care i-a dăruit un fiu antrenorului celor de la Neftchi Baku. Capul îi este însă acoperit de o coroană superbă, care este decorată cu detalii strălucitoare.

În ceea ce privește ținuta sa, în partea de sus vedeta de 50 de ani nu este acoperită de nicio piesă vestimentară. Pieptul generos este însă bine ascuns de părul lung vopsit în nuanțe de blond.

Cum a putut să apară vedeta de 50 de ani

Regina Photoshop Anamaria Prodan și-a pus totuși o așa-zisă „vestă antiglonț”. Iar partea de jos este acoperită doar de un dres modern cu multe găurele, însă nu lasă să se vadă prea mult.

Vedeta internațională a avut grijă să fie surprinsă de către cel care a realizat fotografia din partea laterală.

S-a fotografiat aproape goală!

Chiar dacă a apelat la programele de modificare ale fotografiilor, lucru care este vizibil cu ochiul liber, diva a primit destul de multe aprecieri.

Fanii au reacționat în număr mare la ultima postare pe care a făcut-o impresara trecută de prima tinerețe. Unii au și comentat, trimițându-i inimioare celei care a divorțat de Laurențiu Reghecampf după ce presa a aflat că tehnicianul și-a schimbat comportamentul față de ea și în viața lui a apărut o altă femeie.

Spre deosebire de Anamaria Prodan, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf nu prea mult timp liber. Corina Caciuc a adus pe lume în luna mai un băiețel de care antrenorul este foarte mândru. Micuțul Liam îi ocupă tot timpul brunetei, dar ea pare neobosită.

Urmăriți Playsport.ro și pe