Anamaria Prodan a spus din nou “Da!” și a arătat bijuteria. Declarație de dragoste făcută de Dragobete

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.02.2022, 10:12
Anamaria Prodan a spus din nou “Da!” și a arătat bijuteria. Declarație de dragoste făcută de Dragobete

Anamaria Prodan a transmis un mesaj misterios pe rețelele de socializare de Dragobete. În plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, agentul FIFA a postat o fotografie care lasă loc de foarte multe interpretări.

Mai mult, mesajul pe care l-a ales pentru această fotografie va genera cel mai probabil foarte multe controverse. Concret, Anamaria Prodan și-a arătat cadoul despre care a dat de înțeles că l-a primit în această zi cu rezonanță specială.

Anamaria Prodan, postare care va naște foarte multe controverse

Este vorba despre un set superb de brățară și inel, încrustat cu zeci de pietre prețioase. Totuși, descrierea aleasă este cea care va naște foarte multe discuții în spațiu public monden. „Yes, I will. Thank you”, a scris agentul FIFA, lăsând parcă de înțeles că a răspuns afirmativ la o cerere în căsătorie.

Războiul dintre Anamaria și Reghecampf a ajuns în „faza pe numele de familie”

Chiar dacă este „la cuțite” cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan are de gând să păstreze numele de familie al antrenorului de la Universitatea Craiova. Ea a explicat că a ales să facă acest lucru din motive practice.

Voi păstra acest nume. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, fiecare copil cu un nume. Mai plecăm și noi din țară și iar e deranj până se găsește cine e cu cine. Noi suntem familie mare. Trebuie să-l păstrez. Am toate actele din America și Dubai, de proprietăți pe acest nume. E foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște”, a spus Anamaria Prodan potrivit sport.ro.

Și acest subiect va naște de asemenea o controversă uriașă între cei doi soți. Asta pentru că Laurențiu Reghecampf exclude total această variantă. El a explicat că singura șansă pentru ca el să accepte acest lucru este ca fiul lor să îi ceară acest lucru.

Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu. Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu. (…)

Aș fi de acord să-mi păstreze numele doar dacă mă roagă Bebe. Dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu vrea s-o cheme Reghecampf. Ea vrea să fie Prodan. Își pune numele Prodan! Ce, nu poate să facă asta?! Mâine vine cu certificatul de naștere. Îl face 3D”, a replicat antrenorul Universității Craiova la podcastul lui Cătălin Măruță.

Ciocnire între Anamaria Prodan și Edi Iordănescu pe marginea convocării lui Nicolae Stanciu la echipa națională: „Nu cred că-și permite cineva”