Anamaria Prodan, după ce Sarah a fost legitimată de campioana României. Care este ambiția agentului FIFA

Mugurel Dumitru 29.08.2023, 21:29

Sarah Dumitrescu (32 de ani) a fost transferată de curând de campioana României la baschet fenminin, Sepsi-SIC și a avut parte de o primire superbă din partea grupării din Covasna.

După ce a suferit trei intervenții chirurgicale la nivelul genunchilor, Sarah Dumitrescu a decis să nu mai revină în baschetul american și a semnat cu Sepsi-SIC, campioana României.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei din primul mariaj al acesteia, cel cu Tibi Dumitrescu, a avut parte de o primire specială la noua echipă. Mai exact,baschetbalista a primit un tort în formă de inimă cu numele echipei covăsnene, dar și un buchet de flori, din partea noilor coechipiere.

”Sunt cea mai mândră mamă de pe pământ. Toți copiii mei sunt perfecți! Cuminți. Exemple!

Toți și-au făcut un drum în viață. Suntem atât de uniți și atât de mândri de numele și de familia noastră…

Nu am cuvinte să le mulțumesc tuturor pentru tot ce au realizat și cum au aplicat tot ce i-am învățat! Copiii mei sunt tți luptători. Toți au o ambiție incredibilă să mă depășească. Și eu asta îmi doresc.

Să fie mai mari că mine ! Ei sunt aerul meu și toată viața mea”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

În SUA, Sarah Dumitrescu a activat la echipa Cal Poly Mustangs.

Comunicatul emis de Sepsi-SIC

„Sarah Dumitrescu este jucătoarea echipei Sepsi-SIC! În sezonul precedent, Sarah a trecut printr-o perioadă de recuperare, deoarece a suferit o accidentare gravă la genunchi în timpul antrenamentelor echipei naționale a României.

Înainte de aceasta, a jucat pentru echipa universitară California Polytechnic State din SUA, care a participat în Campionatul NCAA, cel mai prestigios nivel universitar american. A evoluat în total în 23 de meciuri, reușind să adune 62 de puncte și 77 de recuperări.

În Statele Unite, a mai fost componentă a echipei universitare Mississippi în perioada 2019-2021, precum și jucătoare la Academia IMG. Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo.

La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea. Bine ai venit și îi dorim mult succes în tricoul verde-alb!”, se arată în comunicatul emis de Sepsi-SIC, prin care anunță transferul jucătoarei Sarah Dumitrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe