Anamaria Prodan îi spulberă toate visurile lui Gigi Becali! Marele plan al patronului de la FCSB e în pericol: „Nu va reuși niciodată!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.05.2022, 17:53
Anamaria Prodan îi spulberă toate visurile lui Gigi Becali! Marele plan al patronului de la FCSB e în pericol: „Nu va reuși niciodată!”

Anamaria Prodan a reaprins scandalul cu Gigi Becali, izbucnit în urma transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma, din ianuarie 2021. Atunci, patronul FCSB-ului a „sărit-o din schemă” pe prietena sa de la acel moment, care era agentul jucătorului, pentru ca mutarea să fie intermediată în cele din urmă de Giovanni Becali, vărul său.

A urmat o ploaie de reproșuri și de jigniri din ambele tabere. Iar concluzia a fost aceeași din partea fiecăreia: Gigi Becali și Anamaria Prodan nu vor mai face niciodată afaceri împreună. În prezent, impresarul nu mai reprezintă niciun jucător din actualul lot al celor de la FCSB.

Anamaria Prodan i-a transmis lui Gigi Becali că nu va mai reuși să facă afaceri la nivelul celor în care ea s-a implicat

Iar Anamaria Prodan este convinsă că acest lucru este în dezavantajul lui Gigi Becali. Agentul FIFA a ironizat pretențiile patronului vicecampioanei de a obține sume foarte mari în schimbul unor jucători precum Octavian Popescu sau Ianis Stoica. Ea a spus că Becali nu va mai avea niciodată satisfacțiile financiare pe care le-a avut din vânzarea de fotbaliști pe vremea când lucra împreună cu ea, cu referire la transferurile lui Nicolae Stanciu și Dennis Man.

Astea sunt niște aberații. Să vedem când o să mai vândă Gigi Becali fotbaliști cum a vândut în era Anamaria Prodan”, a spus agentul FIFA.

Anamaria Prodan a anunțat ferm că nu mai poate exista cale de împăcare cu patronul de la FCSB

Aceste cuvinte ale Anamariei vin la câteva luni după ce a anunțat că nu vrea să mai aibă niciun fel de legătură cu Gigi Becali după dezamăgirea provocată de „deturnarea” transferului lui Man la Parma: „Gigi Becali nu mai există pentru mine. Nici nu știu cine este. Nu comentez nici de bine, nici de rău. De morți, numai de bine. Eu când am un prieten, îl am pe viață și merg până în pânzele albe. Când cineva trădează că un mișel, nu are cum să mai stea lângă mine vreodată”.

Gigi Becali a fost de aceeași părere

De cealaltă parte, punctul de vedere al impresarului a fost împărtășit și de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a explicat și el la acel moment că vrea să rupă orice legătură cu Anamaria Prodan, după anumite declarații date de aceasta în spațiul public.

„A negociat ea clauza că în loc de un milion a dat 800.000 de euro!? ‘Câți bani vrei să-ți dau ca să mi-l dai pe Reghe?’ Așa a spus. Puteam să iau 2-300.000 de euro, dar i-am zis că nu mai vreau niciun ban, că am făcut atâtea cu el. Avea clauză de un milion.

Reghe s-a pus el la FCSB! Ea (n.r. fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf) a fost zero în instalarea lui Reghecampf. Nimeni nu a venit să mă influențeze. A fost la Sangov, la Chiajna și a reușit, așa l-am pus. Reghe a demonstrat, eu voiam să îl iau.

Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici măcar Meme nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria.

Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a spus Gigi Becali la acea vreme potrivit Digi Sport.

EXCLUSIV. Cum a pus Anamaria Prodan capăt carierei unui antrenor român: „Îmi iubesc meseria, dar mi s-a făcut scârbă!” VIDEO