Anamaria Prodan își deschide un cazinou în Mamaia. Cât a investit: ”Trebuie să fie ca în Las Vegas”. Exclusiv

Iosif Pintilie 05.06.2023, 17:21

Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere. Impresara s-a asociat cu câțiva afaceriști din Turcia și și-a deschis un cazinou în Mamaia.

Anamaria Prodan își deschide propriul cazino

Casino Athena din Mamaia își va deschide porțile pe 9 iunie, de la ora 20:00. Acesta este deținut de impresara de fotaliști și de asociații săi.

Anamaria Prodan spune că investiția a fost mare deoarece a încercat să aducă pe litoralul românesc o experiență apropiată de gamblingul din Las Vegas.

Prodan a investit bani și timp pentru a se asigura de succesul proiectului. De asemenea, la deschidere, Anamaria Prodan și-a invitat toți prietenii și se așteaptă ca aceștia să îi fie alături.

”Am trei parteneri turci. Niște minuni de oameni. Sunt muncitori, corecți, bărbați adevărați, așa cum sunt turcii ca neam. La deschidere am invitat toți prietenii. Acum voi vedea care-mi sunt cu adevărat prieteni, căci eu am mers la toți la deschideri. Acum e rândul lor.

Când vorbim de un cazinou live, vorbim de sume. Numai că pentru mine și partenerii mei nu contează sumele. Primează doar calitatea  serviciilor oferite și eu, singura femeie dintre ei, îmi doresc ca totul să arate perfect și lumea să se simtă de vis.

În cazinouri, dacă vrei să arate perfect și oamenii să se simtă bine, nu ai voie sa faci economii. Totul trebuie să fie ca în Las Vegas”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe