Anamaria Prodan l-a înlocuit pe Reghecampf. Personaj-surpriză în patul impresarei

Giosanu Catinca / 30.06.2022, 18:27
Anamaria Prodan l-a înlocuit pe Reghecampf. Personaj-surpriză în patul impresarei

Anamaria Prodan Reghecampf i-a surprins pe toți! Sexy impresara și-a luat animal de companie. Agentul FIFA este foarte mândră de alegerea făcută.

Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf. Agentul de jucători a rămas cu un gust amar după tot ceea ce i-a fost dat să trăiască alături de fostul antrenor al Universității Craiova. Și pentru că nu a mai putut suporta singurătatea, ea a hotărât să își ia un animal de companie.

Vedeta s-a gândit bine înainte să facă acest pas. Ea nu acceptă să găsească prin casă fire de păr sau mizerie de la animale, așa că și-a luat un animal care nu o va face să curețe non-stop după el.

Impresara se mândrește cu ultima ”achiziție”

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf petrece foarte puțin timp cu copiii, întrucât fetele ei stau mai mult plecate prin străinătate, iar Bebeto ia în calcul să se mute și el din România.

Anamaria Prodan a vrut să îl înlocuiască cu orice preț pe Reghecampf. Însă vedeta nu este dispusă să intre într-o noua relație până când nu se va termina procesul de divorț. Tocmai de aceea și-a luat un animal de companie.

Vedeta optat pentru o pisică Sphynx

Fostul manechin și-a luat recent o pisică, rasa Sphynx, care a primit numele Gigi.

Pe site-urile de specialitate, un astfel de exemplar se vinde cu cel puțin 500 de euro. Prețul unei astfel de pisici poate ajunge însă până la 2000 de euro, ceea ce înseamnă că nu oricine își permite să achiziționeze o pisică precum cea a Anei Prodan.

Pisicuța s-ar fi adaptat deja în noul cămin

Anamaria Prodan este extrem de activă pe rețelele sociale. Ea nu putea rata ocazia de a le prezenta fanilor noua ei achiziție.

Sexy impresara a postat câteva imagini cu pisica fără păr a familiei. Cu această ocazie, ea a divulgat numele pe care l-a primit patrupedul care toarce.

GIGI THE CAT.”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei imagini în care apare motanul ei din rasa Sfinx.

Pare foarte ”prietenoasă”.”, a comentat unul dintre internauții care o urmăresc pe soția lui Reghecampf.