Anamaria Prodan nu mai are nicio limită în scandalul cu Laurențiu Reghecampf: “Marș! Gâscă mică, la înălțime și la minte!” Atac suburban al impresarei

Giosanu Catinca / 20.02.2022, 08:49
Anamaria Prodan nu mai are nicio limită în scandalul cu Laurențiu Reghecampf: “Marș! Gâscă mică, la înălțime și la minte!” Atac suburban al impresarei

Laurenţiu Reghecampf şi-a găsit fericirea în braţele amantei Corina Caciuc, lucru care o scoate din minți pe Anamaria Prodan. Impresara a înțeles că tehnicianul nu mai este interesat de ea, așa că îl cheamă insistent să își vadă copilul. Numai că Reghe o refuză continuu, spunând că nu are ce să caute la ea acasă.

Mai mult, antrenorul a participat și el la un podcast, ocazie cu care a făcut o serie de dezvăluiri. Inițial, Prodan a spus că nu este la curent cu acest lucru, dar acțiunile ei arată că lucrurile nu stau chiar așa.

Mesajul Anamariei Prodan pentru actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan pare că nu știe ce să mai facă în războiul pe care îl duce cu presupusa amantă a lui Reghecampf. Vedeta a ieșit la atac după ultimele dezvăluiri ale antrenorului Universității. Și pentru că a văzut că pe tehnician nu îl înduplecă să vină să îl vadă pe Bebeto, a ales să lovească în Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi va naşte un băieţel la începutul lunii mai.

Într-o postare pe Instagram, agentul FIFA a publicat câteva mesaje care sunt semnate de către Corina Caciuc. Imaginea arată că tânăra avea o legătură specială cu antrenorul la începutul anului trecut, căci își permitea să îl tragă la răspundere în ceea ce privește acțiunile sale, dar nimic mai mult.

Dacă tu îmi poți dovedi povestea cu America, eu mă pun în genunchi și îmi cer iertare.

În legătură cu Craiova am mai discutat asta și îmi susțin părerea. Te duci acolo unde simți că faci performanță.”, se arată într-un e-mail pe care i l-ar fi transmis Corina lui Reghecampf.

”Cum să iei în serios o asemenea gâscă”

Anamaria Prodan a explicat că la momentul în care au fost transmise mesajele pe care ea a ales să le facă publice prin contul ei de socializare, familia Reghecampf se afla la Miami, unde se distra pe cinste.

Ea a spus, totodată, că tehnicianul își mințea amanta că divorțează, din cauză că bruneta l-ar fi avut cu ceva la mână pe antrenorul Craiovei.

Reghe limbuță de aur își mințea amanta că a plecat în USA, cu familia, să divorțeze. Noi însă nu știam și ne distram pe cinste la Miami. Reghe limbuță de aur se umilea la Caciuca să îl ia și pe el în serios! Nu știa limbuța cum că intre în circuit. Până la urma a intrat în circuitul gâștei păcălite de… Caciuc care a făcut pasiune pentru…

Marș! Gâscă mică, la înălțime și la minte! P.S. Ai stins lumina după toți care s-au distrat alături de Caciuc, căci e fată sinceră. O iubim toți!”, a scris impresara la InstaStory.