Anamaria Prodan nu se dezminte. A repetat minciuna care a făcut-o virală pe internet. Foto

Giosanu Catinca / 28.07.2022, 17:56

Anamaria Prodan este pasionată de mașini luxoase. Agentul de jucători are nu mai puțin de patru bijuterii pe patru roți, dar nu se mulțumește cu atât. Vedeta și-a transformat curtea vilei sale de la
Snagov într-un mini parc auto și intenționează să mai cumpere și alte mașini.

Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat recent la volanul unui autoturim, dar a încercat să-i inducă în eroare pe urmăritorii ei. Și asta, pentru că a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Anamaria Prodan, prinsă pe picior greșit

Anamaria Prodan a recurs la un gest extrem pentru a-i păcăli pe polițiști. Fostul fotomodel nu s-a putut abține și a repetat minciuna care a făcut-o virală pe internet.

Vedeta a postat recent pe pagina sa de Instagram o fotografie, în care apare la volanul unui Audi R8. Bolidul îi aparține lui Nick Papis, cofondatorul raliului One Life Rally. Cei doi s-au afișat împreună pe rețelele de socializare. Fanii lor au fost încântați să îi vadă împreună. Ceea ce le-a atras atenția este însă viteza cu care a condus soția lui Reghecampf mașina bunului ei prieten.

Vedeta s-a dat singură de gol că a încălcat regulile de circulație

Anamaria Prodan a publicat un filmuleț pe InstaStory, videoclip în care se vede cu ce viteză rula maşina pe care o conducea. La un moment dat, impresara depășește 200 de km/h, chiar în timp ce trece prin fața unui magazin de articole sportive, care avea un banner pe care apărea numele magazinului, însoțit de extensia „.ro”.

Fără să își dea seama că internauții vor face imediat legătura, ea a pus la locație orașul Hamburg din Germania. Urmăritorii Anei Prodan sunt mult mai deștepți decât consideră aceasta și și-au dat imediat seama că fosta parteneră a lui Reghecampf minte.

Detaliile care au dat-o de gol pe celebra impresară

În plus, vedeta a trecut pe lângă un cunoscut magazin de bricolaj pentru casă și grădină, care nu se găsește în Germania. Cel mai probabil, vedeta a recurs la acest gest pentru a nu fi sancționată de autorități.

De menționat este că la momentul la care conducea cu 220 de kilometri pe oră purta aceleași haine pe care le avea într-o altă fotografie, în dreptul căreia a scris că se află la hotelul Elexus din stațiunea montană Predeal.

Imaginile au fost realizate în aceeași perioadă, dacă ne luăm după postările vedetei.