Anamaria Prodan, prima reacție după ce italienii au scris că Dennis Man „rupe” contractul cu Giovanni Becali. „Dacă nu eram eu și acum juca în liga a doua”. Exclusiv

Sorin Barbu 20.11.2023, 17:01
Anamaria Prodan, prima reacție după ce italienii au scris că Dennis Man „rupe” contractul cu Giovanni Becali. „Dacă nu eram eu și acum juca în liga a doua”. Exclusiv

Anamaria Prodan merge mai departe cu procesul cu Dennis Man, deși în presa din Italia s-a scris că jucătorul ar vrea să renunțe la contractul cu Giovanni Becali. Celebra impresară a declarat în exclusivitate pentru playsport.ro că este convinsă cu justiția îi va da dreptate. A câștigat deja prima rundă din justiție, dar fotbalistul a făcut apel.

Anamaria Prodan merge până în pânzele albe cu procesul cu Dennis Man

Dennis Man este protagonistul unui proces răsunător în care sunt vehiculate multe sute de mii de euro. Anamaria Prodan l-a dat în judecată și i-a reproșat că a încălcat contractul, când a plecat la AC Parma, reprezentat de Giovanni Becali, în anul 2021. Doar că în presa din Italia a apărut un material cu o informație în care se spune că jucătorul este foarte tentat să renunțe la managerul care i-a negociat contractul. Și el și Valentin Mihăilă. Jurnaliștii italieni nu dat detalii despre motivele care i-ar fi determinat pe cei doi internaționali să ia această decizie.

Anamaria Prodan nu este deloc impresionată de această veste și anunță că merge mai departe cu procesul cu Dennis Man. A câștigat deja prima rundă și tribunalul a decis că trebuie să primească despăgubiri de 350.000 de euro. Avocații jucătorului au atacat această decizie la Curtea de Apel.

„Nu vreau să mai știu nimic din ceea ce face Dennis Man! Nu mă interesează pe cine schimbă sau dacă schimbă. Eu aștept să se facă dreptate, pentru că trebuie să se facă dreptate… Eu spun că în țara aceasta oricât de multe relații ar avea cineva și oricâte milioane ar avea, nimeni nu poate controla justiția.

Faptul că se laudă prin oraș toți mentorii lui Dennis, care i-au promis că ei plătesc, că ei se ocupă și că ei controlează justiția, pe mine nu mă face decât să râd. În țara asta, nimeni nu poate controla justiția! În țara aceasta, justiția își face datoria și cine greșește va trebui să și plătească, așa cum se spune în contract, că așa este firesc”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru playsport.ro.

Dennis Man, în tricoul formației AC Parma

„Dacă nu era Anamaria Prodan și acum era la liga a doua”

Transferul lui Dennis Man la AC Parma a declanșat un conflict uriaș în fotbalul românesc fiind vorba de o afacere uriașă. FCSB a primit o primă tranșă de 11 milioane de euro și a mai încasat încă aproape două milioane din diferite bonusuri. Anamaria Prodan avea contract cu jucătorul, dar nu a participat la aceste negocieri.

„Când ai contract cu un jucător eu cred că trebuie respectat și nu contează că te numești Anamaria Prodan, Giovanni sau Victor Becali, iar faptul că fotbaliștii schimbă managerii când vor și cum vor, asta nu este în regulă. Că managerii semnează contracte și după aceea nu se ocupă de jucători… și asta este o mare problemă. Eu de asta am avut noroc și jucătorii mei m-au iubit și respectat. Eu m-am pus pe mine pe locul doi, ca să le fie lor bine. Așa a fost și cu Dennis Man”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan îi reproșează lui Dennis Man că a uitat că ea a fost cea care i l-a propus lui Gigi Becali, în anul 2016. Patronul FCSB l-a cumpărat cu 400.000 de euro, iar apoi a câștigat o avere în urma acestei tranzacții.

„Dennis Man, cumva, ar fi trebuit să lase capul în pământ și să spună: «Sărut-mâna». Toată viața lui! Dacă nu era Anamaria Prodan și acum poate că era prin liga a doua sau pe la UTA. Nu cred că atunci l-ar fi luat altcineva în afara unei nebune ca Anamaria Prodan, care s-a ținut de capul lui Gigi Becali să aducă un copil de la UTA. Recunoștința este boală grea”, a mai spus impresara.

Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători de la AC Parma, liderul din Serie B. Fotbalistul a marcat șase goluri în nouă partide, dar s-a accidentat și nu a făcut parte din lotul echipei naționale pentru dubla cu Israel și Elveția.

Urmăriți Playsport.ro și pe