Anamaria Prodan, reacție explozivă după ce a aflat că Becali vrea să vândă: „Nicio echipă din România nu valorează 25 de milioane. N-ai ce să faci în fotbalul ăsta”. Exclusiv

Iosif Pintilie 25.04.2023, 13:31
Anamaria Prodan, reacție explozivă după ce a aflat că Becali vrea să vândă: „Nicio echipă din România nu valorează 25 de milioane. N-ai ce să faci în fotbalul ăsta”. Exclusiv

Gigi Becali a anunțat că vrea să vândă FCSB. Patronul echipei este nemulțumit de felul în care a fost arbitrată echipa în playoff.

Becali vrea să vândă echipa și cere o sumă mare în schimbul clubului său de suflet. 25 de milioane de euro vrea să obțină acesta.

Anamaria Prodan nu crede în visul lui Becali

Cu toate acestea, Anamaria Prodan crede că nu se va cumpăra, în viitorul apropiat cel puțin, o echipă în România cu 25 de milioane de euro.

Agentul face legătura cu fotbalul din Polonia, spunând că acolo un club de renume se vinde cu maxim 10 milioane de euro, deși încasările cluburilor sunt mari.

„Nu cred că o echipă în România valorează 25 de milioane. În Polonia sunt echipe care au făcut istorie, echipe mari, care se vând pe 5-6 milioane, 10 milioane pentru echipele mari. Iar la ei drepturile de televizare sunt de 2-3 ori mai mari. La ei sponsorii sunt sponsori, nu vin cu trei bannere și cu doi saci de ciment, de ce credeți că nimeni nu mai investește în fotbalul românesc?

Nu te mai poți ridica să scoți capul în lume, în fotbalul mare. Sumele cerute pe jucători sunt absolut fabuloase. Și sumele cerute pentru cânzarea cluburilor…

Performanță nu există, iar atunci când nu există performanță nici tu nu exiști.

Sunt niște declarații ale lui Gigi Becali spuse doar pentru a fi pe prima pagină în ziar. Dacă cumpără cineva echipa, nimeni nu o să dea 50 de milioane sau 25 de milioane de euro. Sunt oameni foarte bogați în Românmia, care nu apar în ziare, care nu strigă în ziare, oameni care fac bussinesuri în adevăratul sens al cuvântului.

La Gigi e greu. AI luat terenuri, le iei, le vinzi, cât o să vinzi, o să vinzi până o să rămâi fără nimic. În spate trebuie săp ai niște bussinesuri care să producă zi de zi. E un om cu o inteligență absolută, un om care are simțul banului, dar pentru a face un bussines la nivelul mafre, trebuie să fii un Țiriac. Trebuie să fii un om care a făcut atâta școală încât să aibe poziția de drept. Că altfel, ce am prins, vindem, până rămânem fără nimic. Gigi a făcut foatrte mulți bani din aceste terenuri și poate să țină echipa o viață”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe