Anamaria Prodan, reacție fermă. Ce îi urează lui Laurențiu Reghecampf după ce Corina Caciuc a dat de înțeles că e iar însărcinată

Andrei Alexandra 20.09.2023, 11:58

Anamaria Prodan a făcut declarații despre cele mai noi dezvăluiri din showbiz, referitor la actuala iubită a fostului ei soț, care a publicat un mesaj controversat pe platformele de social media. Impresara a avut un mesaj pentru antrenorul de fotbal. Ce i-a urat fosta vedetă Playboy, aflați din paragrafele de mai jos.

Anamaria Prodan, reacție fermă după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, în noiembrie anul trecut, după 15 ani de căsnicie. Impresara nu credea că se va despărți vreodată de antrenorul român, dar acesta a ales să o părăsească pentru o femeie cu mult mai tânără. Tehnicianul nu a pierdut timpul și a lăsat-o însărcinată pe femeia despre care s-a spus că i-a fost amantă vreme de trei ani.

Fostul model Playboy a avut o reacție dură când a aflat despre sarcina Corinei Caciuc. Tânăra originară din Deva ar putea fi din nou însărcinată. Ea a făcut la începutul acestei săptămâni o postare prin care a dat se înțeles că urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Controversata brunetă a sărbătorit un an de la botezul micuțului Liam, ocazie cu care a postat o fotografie cu fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. În imagine apare și un tort pe care apare scris următorul mesaj: „1+1=4”.

 ”Să îi dea Dumnezeu putere să poată să îi și crească”

Fanii s-au gândit imedat că iubita lui Reghecampf ar putea fi din nou însărcinată și au lăsat sute de mesaje în dreptul postării. Multe dintre ele fac trimitere la Anamaria Prodan. Prin urmare, impresara a fost luată la întrebări în legătură cu acest subiect. Iată cum a reacționat vedeta:

Familia mea îi urează multă baftă! Să îi dea Dumnezeu sănătate să poată să-și crească copiii. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ.”, a declarat Anamaria Prodan, conform celor de la romaniatv.net.

Nu se știe cu exactitate dacă iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată. Cifrele de pe tort ar putea să însemne cu totul și cu totul altceva. Și asta, pentru că Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani pe 19 septembrie, iar Liam a împlinit 1 an și 4 luni. În aceeași s-a împlinit și un an de la botez.

Cum a aflat Anamaria Prodan despre idila cu Corrina Caciuc

Fiica Ionelei Prodan a dezvăluit într-un interviu mai vechi că ea a știut încă de la început că antrenorul are de-a face cu Corica Caciuc, dar a preferat să țină totul secret, pentru a nu-i strica imaginea antrenorului Universității Craiova.

”Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez.

Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om o viață și nu-l cunoști!”, a spus Anamaria Prodan, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Urmăriți Playsport.ro și pe