Anamaria Prodan și Corina Caciuc se luptă pentru genți și haine. S-a ajuns la plângeri penale

Catinca Giosanu 17.12.2021, 10:20
Anamaria Prodan și Corina Caciuc se luptă pentru genți și haine. S-a ajuns la plângeri penale

Anamaria Prodan a făcut un obicei din a depune plângeri penale. După ce l-a reclamat pentru  fostul ei soț, impresara a dat-o în judecată pe Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Agentul se plânge că aceasta îi poartă hainele și gențile.

Anamaria Prodan a dat-o în judecată pe Corina Caciuc

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia o nouă turnură. Impresara a depus zilele trecute două plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătora Buftea. Ea susţine că Laurenţiu Reghecampf a pus la cale ”un plan diabolic împreună cu amanta”.

Domnia sa a introdus acţiune doar de divorţ, însă fără partaj, probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preş. Viaţa privată presupune evitarea apariţiilor la evenimente mondene sau pictorial cu actuala amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericite unde doar domnul Reghecampf mima, se pare, această fericire, de mulți ani, şi îndura prezenţa familiei pentru a-şi pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă! Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei PRODAN Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata.”, a transmis Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Și de parcă nu era de ajuns, Anamaria Prodan a dat-o în judecată pe iubita încă soțului ei, pe motivul că îi poartă hainele și gențile de zeci de mii de euro, notează click.ro.

”Oricum, în anul 2022 intru căsătorită”

Anamaria Prodan susține că actuala iubită a lui Reghecampf ar fi apărut în public cu geana ei. Corina Caciuc va trebui să le explice magistraților cum a intrat în posesia bunurilor impresarei. Tânăra este acuzată că a folosit și hainele și încălțămintea impresarei.

Lucrurile nu se vor așeza prea curând. Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe a fost stabilit, după spuse antrenorului Craiovei, pe 7 februarie 2022. Impresara vede partea bună a lucrurilor și se bucură că va intra căsătorită în noul an.

Oricum, în anul 2022 intru căsătorită. Cred că nu mai divorțăm niciodată. Fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale.

Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale.”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe