Anamaria Prodan trebuia să se mărite cu Eugen Trică, dar Lorena Balaci i l-a ”suflat”! Impresara s-a răzbunat și s-a măritat cu fostul iubit al rivalei

Moldoveanu Camelia / 29.04.2021, 10:17

Anamaria Prodan are un trecut amoros cel puțin tumultos. Nu multă lume își mai amintește de faptul că ea a fost la un pas să se căsătorească cu Eugen Trică. Planurile i-au fost încurcate chiar de către Lorena Balaci, cea cu care antrenorul a fost căsătorit din 1998 până în 2015. Impresara s-a răzbunat într-un mare fel, ea s-a măritat cu fostul iubit al rivalei.

Ionela Prodan l-a îndrăgit extraordinar de tare pe Trică

Impresara a șocat pe toată lumea când a povestit că a fost la un pas să se mărite cu Eugen Trică. Mai mult, regretata Ionela Prodan îl îndrăgea extraordinar de tare, după cum chiar Anamaria a mărturisit.

Anamaria a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Trică. Ea a recunoscut că aprecierea mamei sale și caracterul lui au determinat-o să se gândească serios la căsătorie.

Cu toate că, din spusele acesteia, a fost o poveste de iubire frumoasă, impresara evită să dezvălui prea multe detalii. De fiecare dată refuză să spună cum a reușit Lorena Balaci să-l fure pe Eugen Trică.

A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică poveste aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât.”, a povestit Anamaria Prodan în urmă cu câțiva ani.

S-a măritat cu Tiberiu Dumitrescu, fostul iubit al Lorenei Balaci

Anamaria Prodan a recunoscut că momentul în care a rămas fără Eugen Trică a făcut-o să se îndârjească și să-și spună: „eu sunt numărul unu”. Mai mult, ea a avut la început gândul să de se cupla cu Tiberiu doar pentru a se răzbuna pe Lorena.

Venirea în România a lui Tiberiu a fost prilejul ideal pentru ca Anamaria să-și pună planul în aplicare. Socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă. Impresara a ajuns la concluzia că el este omul cu care vrea să-și unească destinul.

Au plecat în America la trei zile după ce s-au cunoscut

Prodanca l-a cucerit pe primul soț spunându-i: „eu vreau doi copii, vreau să plec în America”. La trei zile după ce s-au cunoscut, cei doi au plecat împreună în America. Anamaria și Tiberiu au fost căsătoriți din 1998 până în 2007 și au împreună două fete, pe Rebecca și Sarah.

Ne-am luat băgăjelul şi am plecat în America fără să ştie nimeni, doar în câteva ore ne-am anunţat mamele. Atât. Atunci eu i-am cunoscut mama, el pe a mea şi mi-am dat seama imediat că istoria se repetă, că aşa a fost cu mama şi cu tata – s-au cunoscut azi şi în trei zile s-au căsătorit. Şi d-asta spun, că în viaţa asta, de undeva, fiecare pas îţi este călăuzit.”