Vestea care-l înfurie la culme pe Gigi Becali. Andre Duarte rămâne legat de FCU Craiova. Decizia FRF

Cosmin Olteanu 06.07.2023, 18:19
Vestea care-l înfurie la culme pe Gigi Becali. Andre Duarte rămâne legat de FCU Craiova. Decizia FRF

Andre Duarte nu poate să plece de la FC U Craiova. FRF i-a respins cartea verde.

Contractul lui Andre Duarte cu FC U Craiova a expirat în această vară. Însă, Adrian Mititelu a anunțat, recent, faptul că, în contractul lui Andre Duarte, există o clauză conform căreia FC U Craiova poate extinde înțelegerea cu acesta pe încă un sezon. Fotbalistul portughez nu a mai dorit să rămână la formația olteană, având o înțelegere cu italienii de la Reggiana.

Andre Duarte nu poate să plece de la FC U Craiova

Adrian Mititelu a obținut o primă victorie în „războiul” cu Andre Duarte. Potrivit ProSport, FRF i-a respins cartea verde fundașului portughez, astfel că, momentan, nu se poate transfera în Italia.

Următorul pas pe care Andre Duarte îl poate face, pentru a se despărți de FC U Craiova, este să dea clubul oltean în judecată la FIFA.

Andre Duarte a bifat 44 de meciuri în tricoul FC U Craiova. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, portughezul este cotat la 900.000 de euro.

Andre Duarte, dorit de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali l-a dorit cu insistență pe Andre Duarte, în această vară, la FCSB, fiind dispus chiar să achite o sumă de transfer celor de la FC U Craiova.

„Hai să spun ceva și de Mititelu, că am văzut că vorbește. Când l-am luat pe Compagno de la el, am dat bani? L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, pot să i-l fur? Cum îl fur, cu macaraua? Eu nu mai vreau să am tangențe cu chestii de genul ăsta. Zice el că fură Becali.

Becali nu fură, mă, el respectă regulamentul și legea! Ai făcut acte ok? E al tău! Dacă mai are un an contract, pentru ce țipi, pentru ce faci atâta gălăgie? N-ai făcut actele în regulă? Îl iau, gata! Ce, mi-e frică de Mititelu acum sau ce? Dacă îl fur pe Duarte să se ducă și să reclame la procurori și să zică: «A furat». Și mă duc la pușcărie pentru furt.

Dar dacă nu ai făcut actele ok, du-te și învață să le faci, că oamenii nu sunt sclavi! Oamenii au contracte! Respecți contractul! Dacă nu ai contractul în regulă pleacă oamenii!

Este sub contract. Nu are contract, îl ia Becali! Așa că asta să-i spuneți lui Mititelu: «Ai contract cu el, primești banii. Sau nu primești, că nu vrei să-l vinzi».

Așa și cu Compagno. Nu voiai să-l vinzi, nu-l dădeai. Nu avea cum să ți-l fure Becali. Dar pe Duarte nu îl fur dacă are contract, îl iau pur și simplu că nu ești stăpânul lui și nici nu a ajuns Mititelu să ne fie frică de el acum.

Ăsta ar fi chiar ultimul circ în România, să ne fie frică de Mititelu!”, a spus Gigi Becali, la începutul lunii iunie.

Urmăriți Playsport.ro și pe