Andrea Mandorlini, declarație neașteptată după ce Neluțu Varga l-a anunțat la CFR Cluj: „Nu s-a pus nimic pe hârtie”

Radu Bordei 10.06.2023, 11:22
Andrea Mandorlini, declarație neașteptată după ce Neluțu Varga l-a anunțat la CFR Cluj: „Nu s-a pus nimic pe hârtie”

Andrea Mandorlini a fost anunțat drept urmașul lui Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj. Patronul trupei din Gruia, Ioan Varga a făcut anunțul, dar acesta este contrazis chiar de către tehnicianul italian.

Andrea Mandorlini îl contrazice pe Varga. „Nu s-a semnat nimic”

Tehnicianul italian este marele favorit să îl înlocuiască pe Dan Petrescu, dar acesta pretinde că încă nu este nimic oficial. Asta în ciuda anunțului finanțatorului din Gruia. „Andrea va veni duminică la Cluj. Totul este stabilit” declarase Varga, dar Mandorlini are o altă variantă.

Am vorbit ceva, dar nu am făcut nimic. Clubul m-a contactat și sunt foarte mândru pentru că m-au sunat, dar suntem într-o fază intermediară. Eu sunt bucuros că ei s-au gândit la mine, dar vom vedea. Nu e nimic de spus acum, nu s-a pus nimic pe hârtie. Doar am vorbit, drept urmare mai sunt multe lucruri de stabilit. Dar așa este în fotbal, se vorbește mult. Nu cred că ajung duminică la Cluj, dar rămâne să vorbim.

În 2010 m-a durut că am luat campionatul dar nu am fost lăsat să joc în Liga Campionilor. Cred că meritam asta. Acum este alt patron, s-au schimbat lucrurile, a declarat Mandorlini, pentru Prosport

Dan Petrescu pune presiune pe succesorul său

„Bursucul” pune deja presiune pe succesorul său, italianul Andrea Mardorlini, şi spune că va fi greu pentru acesta să egaleze peformanţele atinse de gruparea din Gruia sub conducerea sa. Petrescu aminteşte de rezultatele înregistrate de alb-vişinii în cupele europene şi apară stilul său defensiv de joc.

E greu să vină cineva la CFR și să mai facă ce am făcut eu. Asta e realitatea, chiar dacă îi supără pe unii. Dacă am bătut Rennes, Slavia, Lazio a fost datorită stilului nostru.

Să vedem o echipă de la noi care joacă frumos și care a făcut ceva în Europa. Mai contează stilul? Noi am jucat în play-off, dar am avut probleme cu arbitrul. Am plecat în termeni buni de la club. M-am înțeles bine cu patronul, cu fanii, cu jucătorii”, a explicat Dan Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe