Andrei Ivan, criticat și de Reghecampf după gafa de la națională: „Am discutat cu el şi ştiu ce s-a întâmplat” Ce scuză i-a găsit atacantului de la Universitatea Craiova

Robert Zanfir / 01.04.2022, 17:22
Andrei Ivan, criticat și de Reghecampf după gafa de la națională: „Am discutat cu el şi ştiu ce s-a întâmplat” Ce scuză i-a găsit atacantului de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecamp l-a criticat pe Andrei Ivan pentru gafa de la națională, din meciul cu Israel. Atacantul a greșit la fel și în mandatul lui Mirel Rădoi, la unul dintre golurile marcate de Germania, în victoria cu 2-1 cu România.

România a pierdut primul amical din mandatul lui Edi Iordănescu, 0-1, cu Grecia. Noul selecționer și-a amânat revanșa. A remizat cu Israel, deși tricolorii au condus cu 2-0 la pauză. Gazdele au revenit prin dubla lui Munas Dabbur (57, 85). Andrei Ivan a fost arătat cu degetul pentru prima reușită.

Reghecampf a vorbit despre greșeala lui Andrei Ivan de la golul lui Dabbur, din Israel – România

Universitatea Craiova se pregătește pentru derby-ul cu FCSB. Oltenii au șansa de a reveni în lupta pentru locul 2. Reghecampf a vorbit despre starea de spirit dinaintea partidei programate duiminică, de la 19:00.

„Este mult mai greu să te aperi în zonă, la un jucător care vine din spate şi nu vine cu marcaj. Totuşi, echipe mari din fotbalul mondial se apără în zonă. Dar depinde de calitatea jucătorilor, de talia lor, de ghinion. Şi avem noi o vorbă despre ghinion şi nu pot să o spun.

Depinde cine îl acuză pe Ivan, staţi puţin pentru că vorbim de lucruri pe care nu le cunoaştem. Nu avem cum să ne dăm cu părerea, dacă nu ştim ce s-a antrenat, ce au fost puşi jucătorii să facă. În primul rând, Ivan nu era la marcaj, era un jucător pus să stea pe scurt, la un corner, fază pe care echipa naţională o joacă în zonă”, a spus Reghecampf în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Reghecampf: Este vina lui Ivan!

„Este vina lui Ivan că nu a atacat mingea sau că nu a fost unde trebuia să fie, dar lucrurile acestea trebuie discutate cu antrenorul echipei naţionale, el trebuie să spună cine a greşit, numai el poate să dea vina pe cineva. Am discutat cu Ivan şi ştiu ce s-a întâmplat, dar nu vă pot spune, pentru că nu este menirea mea şi nici să-i iau apărarea lui Ivan pentru ce face la naţională.

La club, Ivan nu este niciodată în marcaj, este jucătorul liber care atacă mingea, ne dorim ca el să fie pe scurt sau al doilea om şi nu are de făcut decât să nu lase mingea să treacă de el. Eu îmi întreb jucătorii cum cum se simt, în funcţie de asta ne organizăm la faze fixe, unii spun că nu pot sta în marcaj şi trebuie să găsim o soluţie”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

Aşa cum îl cunoaştem pe Edi, este un antrenor profesionist. Este un antrenor nou la naţională, încearcă să formeze un grup, un colectiv, n-au fost rezultatele cele mai dorite, dar trebuie să gândim pozitiv şi să le dăm şanse în continuare, să ne gândim că vom ajunge şi noi să ne batem pentru calificare la un moment dat,
Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Programul complet al meciurilor din Liga Națiunilor:

4 iunie 2022
Finlanda – Bosnia și Herțegovina 19:00
Muntenegru – ROMÂNIA 21:45.

7 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 21:45
Finlanda – Muntenegru 21:45.

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 16:00
ROMÂNIA – Finlanda 21:45.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Muntenegru 21:45.

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 21:45