Andrei Ivan, replică dură pentru Edi Iordănescu după ce nu a fost convocat la națională: „Pentru mine e frustrant”

George Drafta 18.03.2023, 22:37
Andrei Ivan, replică dură pentru Edi Iordănescu după ce nu a fost convocat la națională: „Pentru mine e frustrant”

Andrei Ivan a comentat neconvocarea la echipa națională. Chiar  dacă are multe goluri marcate în acest sezon, fotbalistul oltenilor nu a fost chemat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Imediat după meciul cu FCSB, Andrei Ivan a dezvăluit ce s-a întâmplat la națională ăn toamna anului trecut, atunci când a  avut mici divergențe cu selecționerul.

Ce a spus Andrei Ivan

Asta a fost decizia dânsului. Sincer, da (n.r. mă așteptam să fiu acolo). În ultima perioadă, am fost în formă și am marcat șase goluri. Nu am făcut scandal (n.r. cu Muntenegru). Nu am comentat la nimeni, vă spun foarte sincer. La nimeni din staff-ul selecționerului. Am fost trimis în tribună, nu mi-a spus nimeni că nu sunt în lot. Nu a vorbit nimeni cu mine. Suntem la echipa națională, trebuia să vină și să-mi spună cineva să-mi zică ‘Andrei, nu ești în lot’.  Pentru mine e frustrant că nu sunt acolo, dar nu am ce să fac, merg mai departe. Dacă înscriu la fiecare meci, vine și convocarea. Eu să cer scuze? Cui? Nu am greșit nimănui. Pe mine nu are ce să mă afecteze. De fiecare dată când am fost la națională am dat tot. Nu am fost indisciplinat, a spus Andrei Ivan la Digi Sport.

România joacă primele meciuri din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de Fotbal, cu Andorra și Belarus. Ambele meciuri se vor disputa ăn luna martie.

 

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe