Andrei Nicolescu, anunț important înaintea meciului Dinamo – Farul. “Mizez pe orgoliul jucătorilor”. Exclusiv

Bogdan Solomon 21.09.2023, 21:48
Andrei Nicolescu, anunț important înaintea meciului Dinamo – Farul. “Mizez pe orgoliul jucătorilor”. Exclusiv

Andrei Nicolescu a făcut un anunț important înaintea meciului Dinamo – Farul, programat vineri, 22 septembrie, la 21:00, în etapa cu numărul 10 a Superligii. Acesta a dezvăluit ce așteptări are de la elevii lui Ovidiu Burcă.

Se anunță spectacol la Dinamo – Farul. Anunțul lui Andrei Nicolescu

„Câinii roșii” au primit o veste cât se poate de bună după ce au reușit să obțină acordul de a disputa partida pe Arcul de Triumf. Fanii s-au mobilizat exemplar, așa că tribunele vor fi cel mai probabil, arhipline.

Chiar dacă vor înfrunta campioana en-titre, administratorul special speră la o tresărire de orgoliu din partea jucătorilor, pentru a face uitate înfrângerile usturătoare suferite în ultima vreme. Gazonul se prezintă în condiții excelente, potrivit spuselor sale.

„Ei sunt favoriți. Mizez pe orgoliul nostru, pe orgoliul jucătorilor. Poate e momentul să-și zgândăre orgoliul. Să treacă peste această mică defazare pe care am simțit-o în jocul nostru. Suprafața de pe Arcul de Triumf este cea mai netedă și mai dreaptă din România. Cred că vom fi sold out pentru meciul cu Farul. Jucătorii pe care i-am adus au timp să demonstreze de ce i-am selecționat” a declarat Andrei Nicolescu în ediția de joi, 21 septembrie a emisiunii Dinamo 7/9.

Burcă, revoltat după ce Dinamo a riscat să piardă meciul la „masa verde”

În conferința de presă premergătoare partidei cu Farul, Ovidiu Burcă s-a arătat deranjat de faptul că Dinamo a fost expusă riscului de a pierde la „masa verde” întrucât a reușit pe ultima sută de metri să găsească un stadion pe care să joace. Tehnicianul a vorbit, totodată, în termeni laudativi la adresa lui Gică Hagi.

„Emoții nu pot să spun că am avut, dar am fost preocupat de faptul că nu se găsesc soluții. Mai era soluția să mergem la Constanța, care era ultima, de avarie. Cred că nu cădea bine unui club ca Dinamo, indiferent de momentul în care ne aflăm acum, să mergem să jucăm pe terenul adversarilor noștri.

Cum să văd situația? Știți că noi suntem o echipă foarte iubită de proprii suporteri, dar mai puțin iubiți de ceilalți. Probabil e o karma pe care trebuie să o ardem ca lucrurile să se întâmple altfel și pentru noi. Asta este situația, nu am găsit înțelegere nicăieri, dar ce să facem? Ne adaptăm!

Ne așteaptă un meci dificil. Întâlnim campioana României, o echipă care are cel mai bun antrenor din ultimii ani din România. E o echipă care se află într-o criză de puncte, e un start puțin anevoios pentru ei, dar au mers pe două fronturi. Farul este campioana en titre, nu s-au schimbat foarte mulți jucători acolo. Domnul Hagi este același, au aceeași filozofie de joc, e același grup de jucători care a câștigat anul trecut campionatul”, a spus Burcă.

Urmăriți Playsport.ro și pe