Andrei Prepeliță și-a făcut praf jucătorii, după umilința cu Farul: ”Nu am argumente să-i apăr”

Pintilie Iosif 11.09.2022, 21:43
Andrei Prepeliță și-a făcut praf jucătorii, după umilința cu Farul: ”Nu am argumente să-i apăr”

FC Argeș a pierdut la scor de neprezentare la Ovidiu, pe terenul Farului, duelul cu echipa lui Gheorghe Hagi. Piteștenii nu au avut nicio șansă în meciul cu fosta campioană a României.

Andrei Prepeliță, nervos din cauza jucătorilor săi

Andrei Prepeliță, antrenorul celor de la FC Argeș, și-a certat jucătorii la finalul meciului, din cauza atitudinii pe care au avut-o pe teren. Planul tactic propus de antrenor nu a fost respectat de jucători, motiv pentru care tehnicianul a răbufnit.

”Nu am început deloc bine jocul. Adversarul a avut o ocazie în minutul 1. Primul gol dintr-o fază fixă, nu ştim să ne organizăm. Am avut şi două ocazii, nu am profitat de ele. Nu mai am argumente la unii jucători să-i apăr.

Greşeală după greşeală, eu nu mai am ce să fac. Trebuie să continuăm să muncim, trebuie să schimbăm. Ne dorim mult, dar când jucăm slab luăm trei goluri, iar când jucăm bine facem greşeli individuale. Jucătorii au avut atitudine, s-au bătut, dar sunt şi alte aspecte, o să le discut cu ei. A fost un duş rece, e a doua înfrângere.

(n.r. despre Işfan) L-am certat pentru că nu s-a ridicat la înălţimea evoluţiilor sale din început de sezon şi nu se ridică de câteva meciuri. Un jucător ca el care e în atenţia tuturor echipelor şi în atenţia echipei naţionale nu trebuie să lase garda jos”, a declarat Prepeliţă, după meci.

Momente de panică la Ovidiu, în timpul meciului

Duelul dintre Farul Constanța și FC Argeș, scor 3-0, a avut un moment similar. Partida a început bine pentru Farul, care a ratat o șansă bună de a marca în minutul doi, prin Denis Alibec, iar mai apoi deschidea scorul în minutul șapte, prin Grameni.

După 25 ce minute, la scorul de 1-0 pentru Farul, meciul a fost întrerupt. Camerele de filmare au surprins cum o ambulanță a intrat pe teren. Imediat, s-a observat cum oamenii din peluze erau panicați, semn că un suporter a pățit ceva.

Un suporter a leșinat în tribune, fiind nevoie ca medicii să intervină cu un defibrilator. Cazul a fost simular celui din duelul dintre Cadiz și Barcelona, ce s-a jucat sâmbătă, în La Liga.

Din primele informații, suporterul a fost transportat în stare conștientă la spital. La plecarea ambulanței, fanii de pe stadion au aplaudat în cor pentru promptitudinea cu care a fost tratată situația.