Andrei Vlad a fost desființat după meciul cu CFR Cluj: “Ne-ai omorât cu fițele tale. Du-te la Dâlga și lasă-ne!”

Moldoveanu Camelia / 04.05.2021, 12:11
Andrei Vlad a fost desființat după meciul cu CFR Cluj: “Ne-ai omorât cu fițele tale. Du-te la Dâlga și lasă-ne!”

Gafa lui Andrei Vlad, din meciul cu CFR Cluj, îi aduce critici din toate părțile. Gheorghe Mustață l-a desființat pe portarul FCSB și-l acuză de pierderea campionatelor în ultimii trei ani. Cuvinte grele și comparații umilitoare pentru „roș-albastru”.

Andrei Vlad desființat după gafa din meciul cu CFR Cluj

Gheorghe Mustață îl critică pe Andrei Vlad
Gheorghe Mustață sare la gâtul lui Andrei Vlad, după gafa portarului din meciul cu CFR Cluj

Suporterii FCSB nu-l iartă pe Andrei Vlad pentru remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1. Acesta a scăpat mingea printre mâini, surprins fiind de traiectoria pe care a căpătat-o mingea după o execuție în care balonul a ricoșat de pământ.

FCSB a condus meciul aproape în întregime, însă egalarea a venit în minutul trei al prelungirilor. La centrarea lui Ciprian Deac, Andrei Burcă a stabilit scorul final, spre disperarea fanilor FCSB.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB a tunat și a fulgerat după remiza în fața CFR-ului. Acesta dă vina pe Andrei Vlad pentru titlurile pierdute în ultimii trei ani. Mai mult, el îl ironizează și îi amintește de lecțiile primite de la Duckadam.

Nu se poate sa ai atitudinea asta, tu, ca portar! Cristea se ruga de Vlad sa iasa la o alta faza si el nu iesea. Iesi, ba, ca esti portar! Iesi pe centrare, te-a invatat Duckadam de o mie de ori. Tot careul ala e al tau. Nu, ca tu trebuie sa ne arati noua… zici ca e cel putin filosof. Ia minge, o ocoleste, da in fite. Ne-ai omorat cu fitele tale. Pacat de atitudinea jucatorilor, ca s-a vazut clar ca jucatorii au avut atitudine.

Ti-a zis Duckadam de acum doi ani sa inveti sa iesi pe 6 metri. Nu vreau sa pierdem campionatul din cauza acestui baiat! Ne-am saturat! E al treilea an consecutiv in care acest baiat ne-a luat campionatele. Pleaca la Inter? Ce sa caute acolo? Sa se duca la Dalga sau pe aici prin apropiere de Bucuresti. Poate se crede Buffon. Bufon de la circ, nu Buffon portarul. Incepand de astazi, Vlad nu mai are nicio treaba cu Steaua”, a spus Gheorghe Mustata pentru Radio Sport 1

Toni Petrea: „FCSB nu merita să piardă”

FCSB are infirmiera plină pe final de campionat. Antrenorul Toni Petrea își face griji după ce a mai pierdut încă doi jucători după derby-ul cu CFR Cluj. La care se adaugă și căpitanul Florin Tănase, care a primit cartonașul galben și va fi suspendat pentru meciul cu FC Botoșani, de joi, 6 mai, de la ora 19:45. Deși o creditează pe CFR cu prima șansă la titlu, tehnicianul roș-albaștrilor consideră că în această seară, la Giurgiu, echipa sa merita să obțină toate cele trei puncte.

Ce comentarii să mai fac. Un joc pe care meritam să îl câștigăm, după aspectul jocului și ce am arătat pe teren. Am luat un gol la ultima faza a meciului dintr-o lovitură liberă foarte ușor acordată. Ați văzut cum a sărit mingea, nu am avut ce să facem. Rezultatul nu e decisiv în economia clasamentului. Până la final se joacă, încercăm să scoatem maximum din restul meciurilor rămase. La fiecare joc trebuie să arătăm din ce în ce mai bine și să luăm mai multe puncte. Cred eu că în această seară rezultatul nu este echitabil”, a spus Toni Petrea.