Andrei Vlad, comparat cu Bogdan Lobonț: ”Și el făcea asta când era tânăr”

Moldoveanu Camelia / 18.05.2021, 19:31
Andrei Vlad, comparat cu Bogdan Lobonț: ”Și el făcea asta când era tânăr”

Andrei Vlad este scuzat de către un fost președinte al Rapidului pentru greșelile făcute în poarta FCSB. Portarul de 22 de ani este comparat cu legenda Bogdan Lobonț. Cum s-ar putea întoarce printre titulari și ce ar trebui să facă Gigi Becali cu acesta.

Dinu Gheorghe crede că Gigi Becali se contrazice în ceea ce-l privește pe Andrei Vlad

Dinu Gheorghe nu crede că Gigi Becali a luat cele mai bune decizii în ceea ce-l privește pe Andrei Vlad. Fostul președinte al Rapidului este de părere că Vlad ar trebui să fie lăsat să apere în continuare. Portarul de 22 de ani a fost înlocuit în meciul cu Sepsi, scor 2-2, de către Cătălin Straton. Această decizie a venit după ce Andrei Vlad a făcut mai multe gafe în ultimele meciuri, gafe care acum ar putea să-l coste pe Gigi Becali titlul.

Vlad a mai greșit de câteva ori în timpul campionatului și poate și atunci merita un joc-două să stea pe bancă și să apere Straton, pentru că prezenta o garanție Straton și el să se gândească la ce greșeli a făcut și să fie mai bun data viitoare. Însă aici aș trage o concluzie: domnul Becali se contrazice. Păi, dacă vrei să faci bani cum spui, lasă-l pe Vlad să apere, nu? Cu Straton nu mai poți să faci bani.”, a spus Dinu Gheorghe despre Andrei Vlad.

Este la același nivel cu Lobonț în tinerețe? De ce părere este fostul președinte de la Rapidului

Bogdan Lobonț
Bogdan Lobonț în tinerețe

Dinu Gheorghe are o părere foarte bună despre Andrei Vlad. Din punctul lui de vedere, tânărul portar de 22 de ani poate fi comparat cu legenda Bogdan Lobonț. În același timp, fostul președinte de la Rapid critică schimbările dese din echipa FCSB. Apărătorii centrali care se schimbă foarte des, din punctul de vedere al lui Dinu Gheorghe, ar fi o mare problemă pentru evoluția lui Andrei Vlad.

Vlad e un portar talentat. Eu am văzut puțini portari tineri, excepție este Lobonț, care a apărat și deși și el a greșit de câteva ori. Îmi aduc aminte finala de Cupă de pe 23 August, cu Steaua, când a dat Belodedici cu capul. Era Baresi în tribună, voia să îl ia Milan. Era cu gândul la Milan. A fost un portar care a avut continuitate, a prins echipa națională de tânăr.

Lobonț, când a apărat la Rapid, a avut în fața lui o linie de apărători Stanciu-Iencsi-Rednic. Când ai asemenea jucători în față, ai și tu de câștigat. La FCSB, apărătorii centrali se schimbă la două etape și Vlad începe să piardă din siguranță”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Adrian Iencsi sare și el în apărarea lui Andrei Vlad

Andrei Vlad pare să fie apreciat și de Adrian Iencsi, antrenorul principal al echipei FC Rapid. Cel din urmă a scos în evidență că portarul FCSB a avut o evoluție neașteptat de bună, însă a ajuns să clacheze. Tehnicianul este de părere că este nevoie de încurajare pentru a depăși această perioadă nefastă.

Până acum 5-6 etape, el a apărat perfect, spre surprinderea tuturor. Toți spuneau că nu e un portar foarte valoros. El între timp a demonstrat, atât la FCSB și mai ales la naționala de tineret. Dar în ultimele etape a greșit, a clacat. Se poate întâmpla. Poate că e o perioadă mai nefastă pentru e. În continuare, trebuie încurajat foarte mult, are nevoie de acest lucru. Trebuie să existe și o concurență. Și Straton e un portar valoros”, a spus și Adrian Iencsi pentru aceeași sursă.