Andrei Vlad își toarnă cenușă în cap: „Am fost lent, puteam să fac mai multe!” Toate reacțiile de la FCSB, după remiza cu FC U Craiova

Robert Zanfir / 06.02.2022, 22:29
Andrei Vlad își toarnă cenușă în cap: „Am fost lent, puteam să fac mai multe!” Toate reacțiile de la FCSB, după remiza cu FC U Craiova

Andrei Vlad a fost vinovat la golul marcat de Baeten. FCSB a remizat cu FC U Craiova, 2-2, iar echipa lui Gigi Becali ratează ocazia de a se apropia de liderul CFR Cluj.

FCSB a remizat cu FC U Craiova, 2-2. Oaspeții au deschis scorul după gafa lui Valentin Crețu. Keșeru a egalat într-un final dramatic, după ce oltenii au condus cu 2-1.

Andrei Vlad își toarnă cenușă în cap: „Am fost lent, puteam să fac mai multe!” Toate reacțiile de la FCSB, după remiza cu FC U Craiova

„O senzație mai puțin plăcută, pentru că nu am câștigat. Sper să ne remontăm repede la mijlocul săptămânii.

Trebuie să fim triști, pentru că am avut foarte multe ocazii. Cred că meritam să câștigăm, dacă eram mai atenți la finalizare și în apărare.

Puteam să fac mai mult, nu știu dacă a fost o execuție atât de bună, dar nu am ce să fac. Trebuie să trec peste asta cât mai repede.

Cred că am fost puțin lent și nu am mai ajuns.

Am urmărit meciul, era o oportunitate pentru noi să ne apropiem. Dar trebuie să luăm partea bună, rămâne același număr de puncte și cu o mentalitate bună în play-off, sper să reușim să ne apropiem”, a declarat Andrei Vlad la finalul partidei

Mihai Pintilii: „Am ajuns să ne bucurăm la un punct!” L-a criticat pe arbitrul Istvan Kovacs

„Sunt dezamăgit. Am avut o șansă, am avut și ocazii foarte clare, dar când nu marchezi… Ai patru ocazii clare și nu dai gol. Ne-am bucurat că am luat un punct până la urmă. Sunt dezamăgit, băieții au luptat, au alergat, dar la final tot la 8 puncte sunt de CFR.

Suntem vinovați toți, suntem o echipă. Se vor mai pierde puncte, vor mai pierde și ei, vom mai pierde și noi. Dar era o șansă importantă.

Sunt rezultate neprevăzute, s-a întâmplat. Ne pare rău că Toni Petrea nu a fost lângă noi, sper să revină cât mai repede.

Florinel Coman nu e pregătit sută la sută, mai are nevoie de timp. Keșeru a intrat bine, a marcat. Am mai avut un penalty și la Dumiter. Dar nu mai contează.

Crețu nu trebuia să facă greșeala de la gol, are experiență și nu trebuie să se întâmple”, a declarat Mihai Pintilii la finalul meciului.

FCSB – Universitatea Craiova 2-2. ECHIPELE DE START:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu

Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, M. Tănasă, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea (absent din cauza Covid-19)

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – S. Asamoah, Vl. Achim – Baeten, Bauza, Durmen – Cl. Bălan

Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, S. Bușu, D. Albu, V. Pop, Marquet, Ondaan, Sidibe, Compagno Antrenor: Nicolo Napoli