Andrei Vlad redevine titular la FCSB. Condiția pusă de Gigi Becali

Giosanu Catinca / 10.08.2021, 19:16
Andrei Vlad redevine titular la FCSB. Condiția pusă de Gigi Becali

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Andrei Vlad, după ce în urmă cu ceva timp anunța că nu va mai juca deloc pentru gruparea bucureșteană și va pleca la Craiova. Patronul vicecampioanei a anunțat că portarul în vârstă de 22 de ani al roș-albaștrilor redevine titular. Acest lucru se întâmpla însă doar dacă fotbalistul va respecta o condiție pusă de afaceristul din Pipera. Ce i-a cerut finanțatorul roș-albaștrilor tânărului născut în Târgoviște?

Gigi Becali, avertisment pentru Andrei Vlad

Andrei Vlad a fost la un pas să se despartă de vicecampioana României, după ce Gigi Becali, dezamăgit de eliminarea din Conference League, luase decizia de a-l trimite la U Craiova, club de l-a care l-a adus în 2017. În mod surprinzător, tânărul a revenit în poarta FCSB la meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. La scurt timp după joc, patronul vicecampioanei a explicat ce își dorește de la Andrei Vlad.

Gigi Becali i-a promis portarului de 22 de ani că nu se va supăra pe el dacă va mai face greșeli. Totul însă cu condiția ca acesta să își asume mai multe riscuri în joc. Mai mult decât atât, finanțatorul echipei bucureștene a anunțat că va discuta personal cu jucătorul.

Andrei Vlad ori pleca, ori trebuie să fie titular să joace. O să vorbesc cu el, o să îi spun eu personal să riște mai mult. Chiar dacă greșește, nu mă interesează. El acum, probabil, de emoții îi e teamă să nu greșească. Nu, tată, poți să riști mai mult că nu mă supăr! O să îi spun.”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție la Pro X.

”Eu nu vreau multe de la un atacant”

Gigi Becali s-a arătat mulțumit de ultimul transfer al FCSB, Ivan Mamut. Chiar dacă a fost înlocuit după 45 de minute, croatul a fost felicitat de patronul echipei.

Zicea cineva că eu vreau un atacant ca Benzema. Nu. Vreau pe cineva care să fie cum a fost Mamut. A avut 3-4 mingi care au venit la el și pe care nu le-a pierdut. Nu s-a încurcat în ea. A făcut o preluare, a dat cu capul, a pasat. Asta vreau de la un atacant.

El încă nu e pregătit. Nu a intrat încă foarte bine în jocul echipei. L-am schimbat pentru că așa era jocul. Mediaș nu refuza jocul, iar de Mamut ai nevoie când adversarul se aglomerează.

Mi-a plăcut de Mamut! Eu nu vreau multe de la un atacant. Vreau ca atunci când face preluare, să nu sară mingea la doi metri de el. Mare lucru nu vreau. Să oprească mingea și să dea o pasă înapoi. Nu vreau nici măcar să dea goluri.”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa anterior citată.