Andrei Vlad suferă din cauza ultimelor probleme de la FCSB: „Când greșești îți asumi și trebuie să o iei de la capăt”

Giosanu Catinca / 16.09.2021, 20:10
Andrei Vlad suferă din cauza ultimelor probleme de la FCSB: „Când greșești îți asumi și trebuie să o iei de la capăt”

Andrei Vlad a avut o evoluție ezitantă în acest sezon și suferă din cauza ultimelor probleme de la FCSB. Internaționalul român a susținut o conferință de presă în care a vorbit deschis despre situația sa de la formația antrenată de Edward Iodănescu.

Andrei Vlad, dezamăgit înaintea partidei cu U Craiova

Echipa lui Gigi Becali o va înfrunta sâmbătă, 18 septembrie, pe U Craiova 1948. Andrei Vlad s-a arătat dezamăgit de forma în care se află înaintea acestei partide. Goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani se află pe lista neagră a lui Gigi Becali, iar patronul FCSB este hotărât să îl vândă. Toate acestea din cauza erorilor făcute de fotbalist în meciuri importante jucate de FCSB.

Luna trecută, patronul FCSB a anunţat că portarul va juca pentru vicecampioana României şi speră că-l va vinde în străinătate. Cu toate acestea, portarul i-a transmis că nu vrea să plece în Bănie.

Eliminarea din Conference League, în faţa lui Şahtior Karagandy, a jucat un rol esențial în ceea ce privește soarta lui Andrei Vlad la FCSB. Portarul de 22 de ani a gafat la primul gol al kazahilor, iar patronul vicecampioanei României a anunţat că-l trimite la U Craiova. Ulterior, latifundiarul s-a răzgândit și i-a mai dat o șansă fotbalistului.

Andrei Vlad: ”Trebuie să mă reglez”

Portarul vicecampioanei României a recunoscut că a trecut prin momente dificile în sezonul 2021 – 2022. Mai mult, el le-a transmite fanilor că face tot posibilul să devină din ce în ce mai bun.

O să fie un meci destul de greu (n.r. –  cu U Craiova 1948), ei vin după un rezultat negativ şi cred că au puţină presiune şi vor să demonstreze că nu este aceea faţa lor.

Au trecut deja patru ani de când am plecat de acolo (n.r. – din Craiova). M-am simţit foarte bine. Acolo, mi-am petrecut, dacă putem spune, copilăria. Şi îmi doresc să mergem să îmi fac treaba să câştigăm. Nu a fost un început de sezon foarte bun pentru mine, dar uşor, uşor trebuie să mă reglez. Am trecut peste nişte momente destul de grele. Când aperi şi o faci bine, eşti cel mai bun. Când greşeşti, îţi asumi şi trebuie să o iei de la capăt.”, a declarat Andrei Vlad.

Confruntarea dintre U Craiova 1948 și FCSB va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, ora 20.00. Adrian Mititelu jr., patronul clubului din Bănie, așteaptă în jur de 15.000 de suporteri la meciul cu echipa bucureșteană.