Anghel Iordănescu a intervenit în războiul dintre Gigi Becali și antrenorul FCSB: „Am avut o discuție telefonică”

Robert Zanfir 12.11.2021, 19:58
Anghel Iordănescu a intervenit în războiul dintre Gigi Becali și antrenorul FCSB: „Am avut o discuție telefonică”

Anghel Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali, după schimbul de replici dintre acesta și Edi Iordănescu. Fostul mare jucător și antrenor a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis patronului FCSB.

Gigi Becali nu are liniște. Deși a semnat un contract prin care și-a autoimpus tăcerea, omul de afaceri a intervenit zgomotos în viața publică, după remiza FCSB pe terenul lui FC Voluntari. Becali l-a avertizat pe Edi Iordănescu că nu va mai tolera jocul puțin spectaculos al echipei.

Anghel Iordănescu a intervenit în războiul dintre Gigi Becali și antrenorul FCSB: „Am avut o discuție telefonică”

Gigi Becali este gata să plătească și clauza de 500 de mii de euro ca să scape de Edi Iordănescu, în cazul în care acesta va continua pe aceeași linie. Playsport a aflat că antrenorul a fost foarte deranjat de ieșirea patronului, dar că va încerca să își ducă contractul până la finalul sezonului.

Din informațiile noastre, patronul ar fi invidios pe rezultatele antrenorului, astfel că ar fi așteptat ocazia ideală pentru a declanșa atacul.

„Nu pot să comentez, pentru că am avut o discuție de jumătate de oră cu Gigi Becali și nu aș vrea să spună că vărs.

Dacă nu i-am spus nici lui Edi despre discuția noastră telefonică, nu vă pot spune nici dumneavoastră. Aseară, naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori un patron, mă refer la Gigi Becali.

A avut posesie, a dominat, și-a creat ocazii, a tras la poartă, a avut cornere, tot ce-și putea dori un patron și a făcut 0-0. În fotbal, contează rezultatul. Performanța se face pe rezultat.

În condițiile în care ai mulți jucători accidentații, vii după Covid, nu știu cum ar fi putut obține o echipă rezultate, decât jucând la maximum pentru rezultat și cu șansă” , a spus Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Gigi Becali, gata să arunce 500 de mii de euro ca să scape de Edi Iordănescu

Gigi Becali a lansat un atac extrem de dur și la adresa jucătorilor. Culmea, unul dintre cei vizați este Constantin Budescu, pe care omul de afaceri l-a readus cu surle și trâmbițe la echipă.

„Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla!

Eu spun ce văd și cu asta basta! Când nu o să mai am încredere, voi plăti clauza și asta e, să am o șansă în play-off.

Am fost întrebat și nu am dat înapoi. Am spus că nu joacă echipa, așa este. Am spus că am câștigat 7 meciuri de la Dumnezeu, așa cred eu. N-am spus că sunt nemulțumit de Edi.

Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 30!”, au fost reacțiile lui Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe