Anghel Iordănescu, emoționat până la lacrimi la TV. Ce i-a transmis fiului Edi Iordănescu

Catinca Giosanu 12.03.2022, 08:18
Anghel Iordănescu, emoționat până la lacrimi la TV. Ce i-a transmis fiului Edi Iordănescu

Anghel Iordănescu a oferit o reacție înaintea meciului dintre Grecia și România. ”Generalul” i-a transmis un mesaj impresionant fiului său.

Anghel Iordănescu emoționat, înaintea meciului cu Grecia

Anghel Iordănescu a fost cât pe ce să plângă în direct la tv. Tehnicianul a ținut să îi transmită un mesaj de susținere fiului său, Edi Iodănescu, care a fost instalat la începutul acestui an pe banca tehnică a echipei naționale.

Rămâi acelaşi copil îndrăgostit de mingea rotundă cu care ne luptam în grădină la Breaza. A fost greu să-ţi explic de ce nu ţi-am dat penalty atunci când te-am îmbrâncit. Te luptai să câştigi întotdeauna, eu nu făceam altceva decât să te obstrucţionez, să te învăţ să lupţi, să te dăruieşti şi să faci totul în momentul în care vrei să câştigi.”, a declarat Anghel Iordănescu discursul, într-o intervenție la Telekom Sport.

”Sunt fericit pentru că ai ajuns la nivelul la care ești”

Anghel Iordănescu aproape a plâns în timp ce îi transmitea fiului său mesajul de susținere.

A venit timpul tău. Este momentul tău. Cu siguranţă, va fi cel mai greu din viaţă. Dar ai încredere în tot ce ai făcut bun până acum. Sunt convins că vei reuşi. Mi-ai spus la un moment dat, cu mulţi ani în urmă, că eşti mândru de tot ce am realizat eu.

Eu sunt mândru şi fericit pentru că ai ajuns la nivelul la care ai ajuns. Succes, Edi! Voi fi alături de tine şi voi fi suporterul tău şi al echipei naţionale. Cel mai înflăcărat şi cel mai entuziasmat! Am încredere în echipa naţională, am încredere în Edward Iordănescu.”, a completat ”Generalul”.

Când se joacă meciul amical dintre România și Grecia

Federația Română de Fotbal a scos la vânzare suficiente bilete pentru partida amicală România – Grecia. Întâlnirea dintre cele două naționale va avea loc pe 25 martie, pe stadionul Steaua. Meciul va începe nu mai devreme de ora 20.00.

Partida amicală România – Grecia va fi primul meci practic pe care Edi Iordănescu îl conduce la prima reprezentativă. Acesta este și motivul pentru care Anghel Iordănescu s-a emoționat până la lacrimi, în timp ce îi transmitea fiului său mesajul de susținere, în direct la tv.

Prețul unui bilet la Româania – Grecia pe stadionul Ghencea variază între 35 și 60 de lei. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, însă părinții sunt obligați să introducă în comandă datele micuților pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Urmăriți Playsport.ro și pe