Anglia a avut nevoie de un miracol la meciul de cricket cu Australia și l-a primit. „Dumnezeu este fan”

Bordei Radu / 17.12.2021, 18:23
Anglia a avut nevoie de un miracol la meciul de cricket cu Australia și l-a primit. „Dumnezeu este fan”

Anglia era surclasată de rivala Australia și avea nevoie de un miracol în tradiționala confruntare de cricket, Ashes. Acest sport încă stârnește pasiuni mari în spațiul britanic, dar și în foste provincii ale Imperiului. Anglia, Australia, Pakistan și India sunt marile forțe din cricket.

Este un sport care nu a prins în restul Europei, dar încă atrage fani mulți. Așa se întâmplă și în turneul care se dispută, acum, în Australia, la Adelaide. Suporterii sunt foarte implicați în aceste partide, în care orgoliul unei națiuni întregi este pus la încercare. Iar pentru australieni nimic nu se compară cu o victorie contra fostei „metropole”, Anglia.

Anglia a fost ajutată de un miracol ceresc, la meciul cu Australia

Ashes este una din cele mai prestigioase confruntări din acest sport. Australia domina clar Anglia, când camerele de luat vederi au surprins un episod incredibil, chiar lângă arena Adelaide Oval, unde se disputa meciul. O furtună s-a dezlănțuit și un fulger a lovit catedrala din Adelaide, care se află în apropierea stadionului. Lumea a urmărit imaginile cu sufletul la gură, dar jucătorii s-au speriat și meciul nu a mai continuat.

Englezii Joe Root și Dawid Malan erau pe teren și au părăsit imediat suprafața de joc, alături de adversarii lor. Arbitrii au decis să nu își asume niciun risc și au decis stoparea partidei. Astfel, jucătorii celor două naționale nu au mai revenit să încheie meciul. Asta a venit ca o veste bună pentru englezi, care, la fel ca în prima zi a confruntării, erau conduși clar de australieni. Aceștia le erau superiori la toate capitolele. Iar iubitorii cricket-ului de la Antipozi nu au ezitat să îi taxeze pe rivali

„Dumnezeu este fan englez”. Reacțiile fanilor după ce partida a fost întreruptă de un fulger

Suporterii australieni s-au amuzat foarte tare pe marginea incidentului, mai ales că acesta i-a salvat pe englezi de la o umilință. Chiar presa de la Antipozi a râs de britanici.

Chiar Zeus a intervenit ca să îi salveze pe englezi de la mai multă suferință, după ce un fulger a întrerupt meciul, Se pare că nu doar „trăznetele” lui Mitchell Starc au băgat teama în ei, au relatat cei de la ABC Sport.

Și fanii s-au amuzat și au inundat rețelele de socializare cu reacții.

Nu vă speriați, fulgerul a fost doar bucuria lui Zeus pentru loviturile primite de englezi, a fost reacția unui fan

Un fulger a lovit catedrala și meciul a fost întrerupt. Este clar, Dumnezeu este fanul Angliei, au mai declarat suporterii