Ante Vukusic, scos din uz la FCSB. MM Stoica a recunoscut motivul pentru care a fost sărit din schemă croatul

Moldoveanu Camelia / 16.05.2021, 09:00
Ante Vukusic, scos din uz la FCSB. MM Stoica a recunoscut motivul pentru care a fost sărit din schemă croatul

MM Stoica a vorbit despre motivul adevărat pentru care Ante Vukusic urmează să plece de la FCSB. Atacantul croat a ajuns la echipa lui Gigi Becali în iarnă, însă a prins doar 129 de minute pe teren. I-au găsit deja un înlocuitor.

Ante Vukusic, scos din uz la FCSB

MM Stoica lămurește situația de la FCSB
MM Stoica lămurește situația de la FCSB

Vukusic a ajuns la FCSB în iarnă, iar în luna martie deja Gigi Becali anunța că atacantul o să părăsească echipa. Croatul a reușit să joace 129 de minute în cinci partide, lucru care a nemulțumit. Mai mult, acesta a avut o evoluție ștearsă și n-a reușit să marcheze niciun gol.

Din spusele lui MM Stoica, Ante Vukusic a avut mai multe șanse la FCSB însă s-a accidentat în urmă cu două luni. Fotbalistul se antrenează separat ceea ce înseamnă că nu este pregătit să intre în teren.

Vukusic e accidentat de două luni, se antrenează separat, nu are cum să joace. Ok, Vukusic a jucat o repriză jumate. Uitați-vă în CV-ul lui, e golgheterul Sloveniei din ultima ediție”, a declarat Mihai Stoica

Cine vine în locul lui Vukusic. Ce planuri are Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat joi că se pregătește să transfere 4 – 5 jucători noi. El a asigurat pe toată lumea că printre aceștia se află un fundaș central și un atacant.

Vom face cu siguranţă transferuri, avem nevoie de 4-5 jucători. 100% vom lua un fundaş central şi un atacant. Asta e sigur. După, e posibil să mai fac investiţii de viitor. Aşa procedez eu”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

MM Stoica a anunțat că deja au găsit un înlocuitor pentru Ante Vukusic, un număr 9. El a anunțat că FCSB cumpără tot ce găsește.

Cumpărăm ce găsim. Suntem în discuții pentru un atacant, un număr 9, patronul vrea fundași centrali. A și declarat, vrea doi fundași centrali”, a transmis Mihai Stoica.

S-a aflat numele următorului transfer bombă de la FCSB

Presa din Polonia anunță revenirea lui Bogdan Țîru (27 de ani) în România, la FCSB. Fosta glorie a Viitorului joacă acum la Jagiellonia, echipă la care a ajuns la începutul anului 2020. Se pare că șederea lui în Polonia nu o să se mai prelungească deoarece fotbalistul dorește să se întoarcă în țară din motive familiale. Coincidență sau nu, dorința lui coincide cu dorința FCSB de a aduce un fundaș central la echipă.

Potrivit aceleiași surse, echipa lui Gigi Becali l-a avut pe Bogdan Țîru pe listă și în iarnă. Cu toate că au trecut șase luni de atunci „Transferul e în continuare de actualitate!”. Viitorul a încasat în 2020 suma de 600.000 de euro prin vânzarea lui Țîru.