Antenistul Mircea Badea s-a întâlnit cu Simona Halep în trafic! Ce reacție a avut angajatul lui Dan Voiculescu

Olteanu Ștefan 13.10.2021, 21:40

Mircea Badea s-a întâlnit recent cu Simona Halep în trafic, iar jurnalistul a fost dezamăgit de gusturile sportivei în materie de mașini. Mai exact, de culoarea pe care Halep a ales-o pentru ultimul bolid de lux pe care și l-a achiziționat. Este vorba despre un SUV Aston Martin DBX, care are o valoare de peste 300.000 de euro.

Mircea Badea, întâlnire în trafic cu Simona Halep: „Cu toată dragostea, vișinie?! Adică… îhh!”

Simona Halep i-a furat privirea în trafic lui Mircea Badea. Cei doi s-au întâlnit recent pe străzile din București, iar Simona era la volanul ultimului bolid pe care l-a achiziționat. Este vorba despre un Aston Martin DBX, primul SUV din istoria companiei britanice, care are o valoare de peste 300.000 de euro.
Simona Halep are o pasiune aparte atunci când vine vorba de mașini și deține o colecție de lux. Ion Țiriac dezvăluia recent faptul că Simona a păstrat toate mașinile Porsche pe care le-a primit de la organizatorii turneelor de tenis, câteva dintre acestea fiind ținute de sportivă în muzeul personal.
Pornind de la acest subiect, Mircea Badea nu s-a putut abține și a taxat-o pe Simona Halep:

Ideea e că n-a vândut niciuna (n.r. – mașinile câștigate de Simona la turneele de tenis)! Adică le-a primit ‘cado’, dar nu le-a valorificat, le-a ținut!
Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând! Nu și l-a lansat de multicel. Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: ‘Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?’. Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit Mircea Badea în direct la Radio ZU.

Pe lângă mașinile Porsche, Simona Halep mai are și alți bolizi de lux în garaj

Simona Halep și-a obținut permisul de conducere în anul 2012, iar de atunci a condus o mulțime de mașini de lux. Garajul sportivei are o valoare totală care depășește cu mult o jumătate de milion de euro.
Exceptând bolizii marca Porsche, Simona Halep mai deține și un Range Rover S, dar și trei Mercedesuri: GLE 450 AMG, CLS AMG și GLE 43 4MATIC Coupe AMG.
De asemenea, de curând a intrat și în posesia unui superb Aston Martin DBX. Este vorba despre primul SUV din istoria casei britanice, care are o valoare estimată de 300.000 de euro. La volanul SUV-ului Aston Martin, Simona Halep a făcut spectacol pe șoselele din București.

Ion Țiriac: „Simona nu a vândut niciun Porsche!”

Halep a câștigat din tenis câteva zeci de milioane de euro, iar o bună parte din avere a ales să o păstreze sub forma unor bolizi de lux. Mai exact, este vorba despre mai multe automobile Porsche pe care le-a câștigat de-a lungul ultimilor ani de la diversele turnee la care a participat. Deși putea să vândă mașinile pentru a intra în posesia unor bani lichizi, ea ales să își facă o mică colexie de lux. Totul a fost dezvăluit chiar de Ion Țiriac:

Pe lângă premii, mai iei o garanție care te duci acolo! Garanția lui Becker era un milion. La Federer s-au făcut două milioane! Porsche, în loc să dea o garanție la toată treaba asta, spune. ‘Domne, dacă sunteți în primele 10, aveți dreptul să vă facem cadou câte un Porsche, în niște limite oarecum normale’.
Nu poți să îl iei cu roți de aur sau cu nu știu ce! Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani, de fiecare dată au primit câte un Porsche! Din câte știu eu, Simona nu a vândut niciunul. Le are pe toate! Ba avea și în muzeu unul sau două. Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500″, a spus Ion Țiriac, în cadrul unui eveniment.

Tensiune maximă între Sorana Cîrstea și Simona Halep. Cele două nu se vor mai întâlni până la finalul anului.

Urmăriți Playsport.ro și pe