Antonio Conte face schimbări masive la Tottenham. Richarlison vine la Londra pentru 60 de milioane de lire

Radu Bordei 30.06.2022, 14:05
Antonio Conte face schimbări masive la Tottenham. Richarlison vine la Londra pentru 60 de milioane de lire

Antonio Conte nu a glumit. Dacă a alaes să rămână la Tottenham și sezonul viitor, asta s-a făcut doar la promisiunea că se vor face investiții importante în echipă. Italianul a reușit să ducă pe Spurs în Liga Campionilor, dar nu se oprește aici. Conte vrea să se bată la titlu în Anglia și conducerea este pregătită să îi satisfacă pretențiile.

Antonio Conte, aproape de cel mai important transfer al verii pentru Spurs. Aduce un star de la rivala Everton

Caramelele de abia s-au slavat de la retrogradare, iar Frank Lampard încearcă să schimbe echipa. Pentru asta trebuie să îl vândă și pe starul Richarlison, internaționalul brazilian. Acesta dorește să treacă la un nivel mai mare iar Conte și Tottenham exact asta îi oferă. Italianul caută să întărească lotul și a efectuat deja 3 transferuri. Au venit portarul Forster, croatul Ivan Perisic și mijlocașul Bissouma. Dar Conte nu se oprește aici, iar Richarlison vine să adauge un pic de fantezie braziliană la un atac oricum exploziv. Tripleta Son – Kane – Kulusevski a impresionat, dar Conte s-a plâns că nu are multe opțiuni de valoare, ca să mai rotească.

De aceea, șefii lui Tottenham sunt gata să „spargă” banca și vor plăti 60 de milioane de lire sterline pentru unul din cei mai doriți jucători din Premier League. Atacantul lui Everton a mai fost dorit de Chelsea și Arsenal, dar Antinio Conte s-a mișcat mai repede. Jucătorul de 25 de ani este așteptat să facă vizita medicală și apoi să fie anunțat transferul. Mai sunt de stabilit câteva detalii.

După brazilian este așteptat și fundașul Barcelonei, Lenglet, să semneze pentru un împrumut de un an, cu opțiune de cumpărare. Astfel, Conte se va acoperi și în apărare.

Giovanni „Gianni” Vio, la un pas să semneze cu Tottenham Hotspur. Lovitură pentru fostul secund al lui Dinamo

Giovanni „Gianni” Vio, fost secund la Dinamo, renumit în întreaga lume pentru modul în care lucrează fazele fixe, este dorit insistent la Tottenham Hotspur și în zilele următoare ar putea semna contractul. „Gianni” s-a afirmat pentru prima oară sub comanda lui Walter Zenga, alături de care a lucrat în „Ștefan cel Mare” în sezonul 2007 – 2008. Ulterior, el l-a însoțit pe tehnicianul italian și la alte echipe, precum Catania, Palermo sau Cagliari. Doar că, între timp, a devenit o adevărată vedetă pentru tehnicile sale unice și a scris chiar și o carte.

El a fost cooptat inclusiv în staff-ul lui Roberto Mancini de la naționala Italiei, alături de care a colaborat în vederea Campionatului European din 2020, pe care „Squadra Azzura” l-a câștigat.

Urmăriți Playsport.ro și pe