Antrenorul care nu vrea să audă de Gigi Becali: „Nu aș antrena pentru el. Nu se pune problema”

Pintilie Iosif 20.11.2022, 13:52
Antrenorul care nu vrea să audă de Gigi Becali: „Nu aș antrena pentru el. Nu se pune problema”

Gigi Becali caută antrenor, după ce a rămas fără Nicolae Dică, care a demisionat după meciul cu ”U” Cluj. Momentan Mihai Pintilii, omul acuzat că l-a lucrat pe fostul atacant, a rămas ”principal”.

Nu va sta prea mult în această funcție, deoarece FCSB este obligată să numească cât mai repede un antrenor principal. Becali are două criterii clare după care va alege noul antrenor: să fie deținător al licenței PRO și să fie de naționalitate română.

Antrenorul care refuză să vină la FCSB

Nu toată lumea este dispusă să semneze cu FCSB. Primul antrenor care spune că nu ar veni niciodată la FCSB este Daniel Pancu. Fostul atacant nu ar accepta niciodată să lucreze cu Gigi Becali.

”(n.r. Dacă Gigi Becali ți-ar face o ofertă de antrenor?). Niciodată, cum n-am făcut-o ca jucător, nu o s-o fac nici ca antrenor. Niciodată.

Nu se pune problema! Aici chiar pot să spun niciodată și am mai spus-o de 10-20 de ani. Singurul aspect la care va rămâne niciodată”, a spus Daniel Pancu, în podcastul Victory Extra Time Show.

Programul FCSB-ului în luna decembrie

1 decembrie FC Botoșani – FCSB (restanță etapa 6, Liga 1)

5 decembrie FCSB – CS Mioveni (etapa 19, Liga 1)

7 decembrie FC Botoșani – FCSB (Cupa României)

10 decembrie Chindia Târgoviște – FCSB (etapa 20, Liga 1)

15 decembrie FCSB – CFR Cluj (restanță etapa 9, Liga 1)

17 decembrie FCSB – FC Botoșani (etapa 21, Liga 1)

Cine este favorita lui Mihai Stoica la Campionatul Mondial din Qatar?

Mihai Stoica și-a ales favorita pentru Campionatul Mondial din Qatar. Managerul general de la FCSB mizează pe o echipă europeană, în lupta pentru cel mai important trofeu din fotbal.

”Meme” este de părere că Franța îi va apăra titlul în Qatar. Acesta spune că echipa ce s-a impus și în Rusia, în 2018, rămâne cea mai puternică din lume și are principala șansă la victorie.

„Dacă e să iei loturile, Franța bate tot la pas. Eu cred că ei câștigă Campionatul Mondial. Au o singură problemă: Kante şi Pogba lipsesc. Cei doi au făcut în 2018 un Mondial foarte bun. Peste Benzema şi Giroud au trecut anii, dar încă sunt foarte buni. Nu sunt fan Brazilia”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Franța are patru jucători importanți ce vor rata turneul. Karim Benzema, Christopher Nkuku, Paul Pogba și N’Golo Kanté ratează această ediție a turneului. Așa ar putea arăta echipa standard a Echipa tip a Frabței: Lloris – Hernandez, Konate, Kounde, Pavard – Camavinga, Rabiot, Tchouameni – Coman, Mbappe,  Dembele