Antrenorul celor de la Young Boys reclamă offside la golul marcat de CFR Cluj. “Cred că a fost. I-am dominat tot meciul!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.08.2021, 10:28
Antrenorul celor de la Young Boys reclamă offside la golul marcat de CFR Cluj. “Cred că a fost. I-am dominat tot meciul!”

CFR Cluj a remizat pe teren propriu în prima manșă a turului trei preliminar din UEFA Champions League, scor 1-1, contra elvețienilor de la Young Boys Berna. Cristi Manea a deschis scorul pentru echipa antrenată de Marius Șumudică în minutul 4 în urma unei lovituri libere executate de Ciprian Deac. Campioana Elveției a egalat în al treilea minut al prelungirilor meciului prin Vincent Sierro.

David Wagner acuză o poziție de offside la golul marcat de CFR Cluj

După meci, David Wagner, antrenorul lui Young Boys, a declarat că echipa sa a meritat să egaleze având în vedere că a ratat câteva ocazii importante. De asemenea, neamțul în vârstă de 49 de ani care are cetățenie americană a spus că  golul marcat de Manea trebuia să fie anulat pentru offside.

Să fiu sincer, cea mai mare problemă a noastră a fost că am primit rapid după o lovitură liberă. Cred că a fost ofsaid. Dacă vezi statisticile, am fost în control, am dominat meciul. Am meritat egalul, chiar dacă am înscris târziu. Am ratat oportunități foarte bune. Suntem la pauză acum, e 1-1. Suntem fericiți că vom juca acasă, pe terenul nostru, cred că este un rezultat care lasă totul în mâinile noastre.

Nu ne-am așteptat să joace cu acel sistem (n.r. – cu 3 fundași centrali), tot ce am văzut a fost cu o linie defensivă de 4. Am fost surprinși, la încălzire ne-am dat seama că ar putea juca cu 3 fundași centrali. Am încercat să pregătesc jucătorii pentru ambele situații. S-a schimbat puțin jocul față de ce așteptam, am avut nevoie de 20-25 de minute să ne adaptăm.

Cred că nu există favorită, este 1-1 la pauză, dar totul este în mâinile noastre. Vom juca pe terenul nostru, în fața suporterilor noștri. Nu se schimbă nimic, înainte de meci voiam în play-off, la fel dorim și acum”, a spus antrenorul lui Young Boys Berna după meci.

Ce a declarat Marius Șumudică

Antrenorul campioanei României a recunoscut faptul că Young Boys este o echipă mai puternică decât a sa. Șumudică a fost destul de iritat de greșelile făcute de jucătorii săi pe final de meci, greșeli care au dus la golul egalizator al elvețienilor.

Am întâlnit o echipă puternică, mult mai puternică decât noi. Și fizic, 1 la 1. O echipă care are 7-8 jucători peste 1.85. M-am uitat la Elia (n.r. – atacantul lui Young Boys), nu am văzut în viața mea. Ziceai că era un reactor, se rupea brazda sub el. O echipă puternică, tocmai de aceea am pregătit foarte bine jocul tactic. Nu am pierdut, încercăm să aducem puncte pentru România.

Sunt 3 greșeli. Ne prind pe o contră, pe o tranziție negativă și am spus că sunt foarte periculoși dacă le lăsăm spații. Face Manea acel fault, după care nu urmărim mingea la Arlauskis și apare acest gol. 3 greșeli pe care nu aveam voie să le facem, mai ales că mai erau 5 minute de joc”, a spus și Șumudică la finalul meciului.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe