Antrenorul lui CFR Cluj, făcut praf: „Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu”. Acuzațiile unui președinte din Liga I

Gabriel Peneș / 24.03.2021, 08:44
Antrenorul lui CFR Cluj, făcut praf: „Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu”. Acuzațiile unui președinte din Liga I

Antrenorul lui CFR Cluj, făcut praf: „Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu”. Acuzațiile unui președinte din Liga I. Tehnicianul echipei din Gruia a fost la un pas de a o antrena, în toamnă, pe Astra Giurgiu. Dar lucrurile nu s-au concretizat deși cele două părți au părut că au „bătut palma”.

Antrenorul lui CFR Cluj, făcut praf: „Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu”

O răzgândire cât o prietenie ruptă. Antrenorul lui CFR Cluj, făcut praf: „Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu”. Toamna trecută, Edi Iordănescu era liber de contract. Se despărțise de Gaz Metan Mediaș, după 1 an și jumătate. Iar alte „locuri” erau ocupate, pe la formațiile mai importante din Liga 1. La Astra Giurgiu, Bogdan Andone era pe banca tehnică. Dar, în octombrie, atât antrenorul cât și stafful său au depus memorii la LPF și FRF pentru neplata salariilor. Lucru ce i-a displăcut profund patronului Ioan Niculae.

Așa că varianta Edi Iordănescu a intrat rapid în vizorul clubului giurgiuvean. Mai ales că acesta mai antrenase Astra, aproape un an, în sezonul 2017-2018. În plus, președintele clubului, Dani Coman, era bun prieten cu Iordănescu. Iar cele două părți aproape bătuseră palma. Dar, după o perioadă în care i-a ținut „în șah” cu răspunsul final, Edward s-a răzgândit. Într-un final, pe banca tehnică a fost adus Eugen Neagoe.

Antrenorul lui CFR Cluj, făcut praf: „Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu”. Acuzațiile unui președinte din Liga I
Antrenorul lui CFR Cluj, făcut praf: „Nu voi mai lucra niciodată cu Edi Iordănescu”, spune Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu

Acuzațiile unui președinte din Liga I

Acum, președintele Astrei, Dani Coman, a recunoscut că a fost foarte deranjat de atitudinea prietenului său. Și că, oricum, de lucrat, nu vor mai lucra împreună.

Nu știu dacă trebuia adus Neagoe mai devreme, am pierdut vreo lună și jumătate când trebuia să vină Edi Iordănescu. Nu a mai venit Edi Iordănescu și poate aia a fost greșeala pe care am făcut-o și pe care mi-o asum. Nu o să mai lucrăm împreună. Mi-a trecut supărarea, dacă mă văd cu el putem să vorbim, nu e nicio problemă. De lucrat împreună nu o să mai lucrăm, a declarat Dănuț Coman la Digi Sport.

Coman a rămas cu un gust amar după întâmplare, mai ales că îl considera pe tehnician și un prieten apropiat.

Am fost dezamăgit, pentru că l-am considerat un antrenor foarte bun și un prieten apropiat, un prieten la care țineam. De aici și dezamăgirea foarte mare. A încercat o explicație, dar n-am nevoie de explicații. Aia a fost greșeala pe care am făcut-o. Am pierdut o lună și jumătate în care am făcut două puncte. Apoi am luat decizia de a-l aduce pe Neagoe, pentru care am numai cuvinte de laudă”, a spus Dani Coman, la emisiunea Fotbal Club.

La scurtă vreme, Edi Iordănescu a devenit antrenorul campioanei CFR Cluj, după ce Dan Petrescu a plecat să-și caute fericire, fără noroc, pe la turci. În aceeași emisiune, Răzvan Lucescu i-a transmis lui Dani Coman să-l ierte pe Edi Iordănescu: „Nu știi cum merg lucrurile în viață. A fost o greșeală din partea lui, te-a încurcat, dar poate a avut și el interesul lui”, a spus Răzvan Lucescu, aflat, deocamdată, liber de contract, după despărțirea de Al Hilal.