Antrenorul lui Cremonese nu se va baza pe niciunul dintre „tricolori” în meciul cu AC Milan

Olteanu Ștefan 08.11.2022, 14:41

Massimiliano Alvini (52 de ani), antrenorul lui Cremonese, a dezvăluit în cadrul ultimei conferințe de presă că nu se va putea baza pe niciunul dintre „tricolori” în meciul cu AC Milan din runda cu numărul 14 a Serie A. Vlad Chiricheș și Ionuț Radu sunt cei doi români legitimați la Cremonese.

Chiricheș și Radu, cei doi „tricolori” legitimați la Cremonese, nu vor juca în meciul cu AC Milan! Antrenorul a făcut anunțul

Marți seară, de la ora 21:45, Cremonese va primi vizita lui AC Milan în runda cu numărul 14 din Serie A, dar din nefericire nu se va putea baza pe cei doi „tricolori”, Vlad Chiricheș și Ionuț Radu, care sunt în continuare indisponibili din cauza accidentărilor, potrivit declarațiilor făcute de antrenorul echipei.

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, Massimiliano Alvini a vorbit despre numeroasele absențe pe care le are la nivel de lot. Totodată, antrenorul lui Cremonese i-a asigurat pe jurnaliști că jucătorii care vor intra pe teren vor da tot ce au mai bun pentru a învinge vicecampioana Italiei.

„Nu vor fi în lot Radu, Chiricheș, Dessers și Ascacibar, care sunt accidentați. Pe lângă aceștia avem ceva probleme și cu Lochoshvili. El a ieșit lovit din meciul cu Salernitana.

Echipa este unită. Ne aflăm pe drumul cel bun. Și sunt sigur că cine va intra va da tot ce are mai bun pentru sine și pentru Cremonese.

Accentul meu este doar pe meciul cu AC Milan, pe ceea ce vrem să facem, pe îmbunătățirea echipei unde avem defecte.

Vom câștiga doar dacă ne îmbunătățim deficiențele. Desigur, pentru a reuși asta va trebui să fim mai duri în dueluri. Ne dorim să ne îmbunătățim. Și să atingem obiectivul pe care ni ne-am propus”, a declarat Massimiliano Alvini.

Cremonese luptă pentru a ieși din zona roșie, Milan pentru a se apropia de poziția de lider

Obiectivele celor două echipe sunt radical diferite. Cremonese a avut parte de un start de sezon dezastruos și după 13 etape se vede pusă în postura de a nu avea nicio victorie.

În schimb, echipa lui Alvini a obținut șase rezultate de egalitate și în acest moment este pe locul 18 în clasament, primul de sub zona roșie. Cremonese are mare nevoie de puncte pentru a ieși din zona locurilor retrogradabile. Spezia ocupă prima poziție salvatoare, cu 9 puncte.

De partea cealaltă, AC Milan este obligată să câștige pentru a păstra contactul cu liderul din Serie A. Napoli conduce detașat clasamentul din Italia și este singura formație neînvinsă până în acest moment. 11 victorii și două rezultate de egalitate au obținut napoletani, fapt ce i-a ajutat să acumuleze 35 de puncte.

Pe locul 2 în Serie A este AC Milan, cu 29 de puncte, tot după 13 meciuri jucate. Podiumul Serie A este completat de Lazio, cu 27 de puncte, în timp de pe 4 e Atalanta, cu același număr de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe