Antrenorul lui Rangers, lămuriri despre viitorul lui Ianis Hagi. Când se întoarce românul pe teren

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.01.2023, 23:18
Antrenorul lui Rangers, lămuriri despre viitorul lui Ianis Hagi. Când se întoarce românul pe teren

Ianis Hagi a lipsit aproape un an de pe teren, dar acum se apropie din ce în ce mai mult momentul revenirii sale. Michael Beale, antrenorul de 42 de ani al lui Rangers, a dezvăluit că sunt șanse mari ca internaționalul român să poată fi văzut la treabă până la finalul acestei luni.

Ianis Hagi este extrem de aproape de revenirea pe teren: „Se antrenează normal acum”

Mijlocașul ofensiv de 24 de ani a suferit pe 21 ianuarie 2022 o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept, în timpul unui meci de Cupa Scoției, contra celor de la Stirling, echipă din liga a doua. Fiul lui Gică Hagi s-a operat și a început imediat procesul de recuperare. Deși acesta a decurs foarte bine, iar Ianis a muncit din greu, nu a fost suficient pentru ca fotbalistul român să revină pe teren în 2022. Totuși, momentul mult așteptat se apropie în cele din urmă. După cum a dezvăluit chiar antrenorul lui Rangers, Michael Beale.

„Sperăm să-l vedem în acțiune până la finalul lunii. Atât Ianis, cât și Souttar se antrenează acum normal, cu echipa”, a spus acesta pentru The Rangers Review.

Internaționalul român și-a prelungit recent contractul cu Rangers

Deși nu a jucat practic deloc în 2022, Ianis Hagi tot a primit o prelungire de contract din partea lui Rangers la final de an. Fapt ce arată că oficialii clubului de pe Ibrox Park au mare încredere în el în continuare. La scurt timp, internaționalul român a dezvăluit ce reprezintă pentru el acest moment.

„Istoria pe care o are acest club te face în fiecare zi să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună. Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am lăsat câteva amintiri frumoase suporterilor, dar simt că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de dăruit acest grup minunat de oameni de la Rangers și suporterilor. Abia aștept să revin”, a spus atunci Ianis Hagi pentru site-ul oficial al celor de la Rangers.

De asemenea, prelungirea contractului lui Ianis Hagi reprezintă un motiv de bucurie și pentru oficialii lui Rangers, după cum chiar a ținut să sublinieze la acel moment directorul sportiv Ross Wilson: „Ianis are un caracter fantastic, este un jucător care a iubit călătoria sa la Rangers. Ne bucurăm să îl vedem din nou cu mingea la picior, făcând ceea ce iubește. Are parte de un sprijin minunat atât în interiorul clubului, cât și în afara lui. Ne bucurăm că am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului său”.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe