Anunț cumplit făcut de Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac: „Din păcate, aceste lucruri nu le poți controla”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.08.2022, 12:40
Anunț cumplit făcut de Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac: „Din păcate, aceste lucruri nu le poți controla”

Sorana Cîrstea a anunțat prin intermediul unei postări pe Instagram că a fost depistată pozitiv cu SARS-CoV-2. Este pentru prima dată când jucătoarea de 32 de ani se îmbolnăvește de Covid-19 de la debutul pandemiei, fapt ce a făcut-o pe jucătoarea originară din Târgoviște să se îngrijoreze.

Sorana Cîrstea s-a îmbolnăvit pentru prima dată de Covid-19

Ea a dezvăluit că a fost lovită destul de puternic de acest virus, dar a asigurat în același timp că va depunde eforturi considerabile pentru a-și reveni cât mai repede. De asemenea, Sorana Cîrstea le-a transmis fanilor și un mesaj motivațional cu această ocazie.

Recent am fost testată pozitiv pentru prima dată cu Covid-19, şi a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ceea ce poţi controla este atitudinea ta cu privire la ele. Este un proces de zi cu zi şi singurul lucru pe care ar trebui să ne focusăm este să fim mai buni decât ieri”, a transmis Sorana Cîrstea prin intermediul Instagram.

Mesajul transmis de Sorana Cîrstea prin intermediul paginii sale personale de Instagram
Mesajul transmis de Sorana Cîrstea prin intermediul paginii sale personale de Instagram

Românca ar putea avea probleme la US Open din cauza acestei absențe de pe teren

Este o lovitură destul de importantă primită de jucătoarea aflată în prezent pe locul 38 în clasamentul WTA. Din cauza acestui virus, dar și a unei accidentări, ea nu poate participa la turneul de la Toronto, care se dispută în această săptămână. În plus, există șanse să îl rateze și pe cel de la Cincinnati de săptămâna viitoare. Asta după ce nu a jucat nici la Washington în acest an.

Acest lucru înseamnă că Sorana Cîrstea s-ar putea prezenta la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, fără a juca anterior nici măcar un meci pe hardul american. Ultima dată românca a evoluat la Praga, unde a fost eliminată însă încă din primul tur. Anterior, Sorana jucase la Wimbledon, unde a fost de asemenea eliminată prematur, în turul doi.

În schimb, la Toronto evoluează în aceste zile Simona Halep. Ea a trecut în primul tur de croata Donna Vekic și va juca în manșa secundă cu chinezoaica Shuai Zhang. Fostul lider WTA se află într-o perioadă bună, confirmată de faptul că a urcat încă o poziție în clasamentul mondial și a ajuns până pe 15.

CITEȘTE ȘI Sorana Cîrstea i-a aplicat o lovitură de K.O. Simonei Halep. Anunț de impact făcut de jucătoarea de tenis