Anunț de coșmar pentru Ionuț Radu. Decizia lui Simone Inzaghi îi pecetluiește viitorul la Inter

Giosanu Catinca / 07.09.2021, 14:02
Anunț de coșmar pentru Ionuț Radu. Decizia lui Simone Inzaghi îi pecetluiește viitorul la Inter

Portarul Ionuț Radu a primit o lovitură cruntă din partea lui Simone Inzaghi. Antrenorul campioanei din Serie A își configurează planul de achiziții. Tehnicianul a anunțat deja că internaționalul român ar putea avea un nou coleg și concurent pe post. Asta înseamnă că este pus în pericol viitorul portarului la Inter.

Inter Milano plănuiește un transfer de top

Ionuţ Radu îşi tot aşteaptă rândul la Inter, însă lucrurile nu decurg în favorea internaţionalului român. Sportivul în vârstă de 24 de ani este foarte apreciat pentru felul în care își desfășoară activitatea atunci când se află în poartă. Și cu toate acestea, în ultima perioadă de timp, românul a fost ținut pe banca de rezerve de campioana Italiei, Internazionale Milano. El a tot sperat că lucrurile se vor îndrepta, dar se pare că astrele nu sunt de partea sa. Oficialii formației din Italia s-au înțeles deja cu un alt portar. Anunțul a fost făcut chiar de către antrenorul lui Ionuț Radu.

În prezent, Simone Inzaghi, antrenorul campioanei din Serie A, are în lot patru portari, căpitanul Samir Handanovic, Ionuț Radu, Alex Cordaz și Gabriel Brazao. Cu toate acestea, el și-l dorește și pe camerunezul de la Ajax Amsterdam, Andre Onana.

Cine este portarul dorit de Simone Inzaghi

Andre Onana are 25 de ani și a bifat deja 18 selecții în naționala Camerunului. Goalkeeperul dorit de antrenorul campioanei din Serie A este cotat la 30 milioane de euro (45 milioane de euro în 2019 – cea mai înaltă cotă de piață atinsă).

În momentul de față, portarul de 25 de ani se află sub contract cu formația din Eredivisie. Până pe 30 iunie 2022 este valabilă înțelegerea dintre cele două părți.

Marc Overmars, directorul sportiv de la Ajax Amsterdam, este de părere că nu mai există nicio șansă ca fotbalistul camerunez să-și prelungească înțelegerea cu Ajax.

Am negociat prea mult. Am petrecut mult timp încercând să-l convingem să rămână la Ajax. Onana va putea pleca în ianuarie sau în vară.”, a spus fosta extremă stânga a naționalei Olandei, potrivit celor de la Goal.com.

Inter nu este singura formație care se luptă pentru semnătura lui Andre Onana. Portarul cu 18 selecții în naționala Camerunului este dorit și de cei de la Arsenal, Tottenham, Dortmund sau Lyon.