Anunț de răsunet făcut de Gigi Becali. „3-4 jucători la FCSB. Miercuri îi trec pe listă”

Ștefănescu Dragoș / 29.07.2022, 00:02
Anunț de răsunet făcut de Gigi Becali. „3-4 jucători la FCSB. Miercuri îi trec pe listă”

Joi seară, FCSB a primit vizita celor de la Saburtalo în returul din turul doi preliminar Conference League. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu emoții, scor 4-2, și a obținut calificarea în turul următor. După meci, Gigi Becali a anunțat că va face încă trei sau patru transferuri în următoarea perioadă la FCSB.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB. ”Sper să mai facem chiar 3-4 transferuri”

Joi seară, FCSB a primit vizita celor de la Saburtalo în returul din turul doi preliminar Conference League. Formația roș-albastră a câștigat cu emoții meciul, scor 4-2. În urma acestui succes, FCSB s-a calificat în turul trei preliminar Conference League.

După startul ezitant din noul sezon, Gigi Becali părea decis să renunțe definitiv la FCSB. Totuși, după succesul cu Saburtalo, latifundiarul din Pipera a anunțat că va face patru noi transferuri în următoarele zile.

Nu au trecut de centrul terenului, am dominat jocul și când ne-au egalat. De unde atâta noroc? Am avut ocazii, am dominat. De ce să spunem că e calificare norocoasă? Nu e corect.

Eu am spus că nu ne pot scoate, este o echipă foarte slabă. Problemele le vom rezolva, până miercuri avem dreptul să mai punem pe cineva pe listă. Dacă mai iau mâine unul sau doi. O să îl punem în locul lui Cordea. Sper să mai facem chiar 3-4 transferuri”, a declaat Gigi Becali la Digi Sport.

Când revine Gigi Becali pe stadion. Finanțatorul FCSB a dezvăluit momentul

Gigi Becali a vorbit și despre momentul în care va reveni pe stadion la meciurile FCSB-ului. Latifundiarul a explicat că acest lucru se va întâmpla dacă echipa sa se va califica în grupele Conference League. În plus, Becali a recunoscut meritul lui Nicolae Dică pentru modul în care fotbaliștii au abordat meciul cu Saburtalo.

E meritul lui Dică pentru cum s-au motivat. Acum nu mai aveți ce să comentați să face Becali schimbările. Becali nu le mai face. Dacă am zis că nu le mai fac, nu le mai fac. Ca să vin pe stadion, ar trebui să intru în grupe”, a spus Becali.

David Miculescu, ținta celor de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că dorește să îl cumpere pe David Miculescu, jucătorul de 21 de ani al echipei UTA Arad.

Deși prețul tânărului jucător de profil ofensiv este destul de mare, patronul FCSB știe ce strategie să aplice. Conform declarațiilor făcute de Becali, cheia transferului se află la tatăl jucătorului. Chiar dacă Miculescu tocmai și-a prelungit contractul cu UTA.

În momentul în care i s-a transmis că David Miculescu este cotat la 1,7 milioane de euro, Becali a spus că UTA va mai lăsa 1 milion la negocieri.

Costă 1,7 milioane? Vor mai lăsa un milion. Totul depinde de tatăl jucătorului. Chiar dacă a semnat, dacă se duce la club și le spune că vrea ca fiul său să joace în cupele europene…Titular din prima. Poate îl vedeți joi”, a declarat Becali.