Anunț de ultimă oră! CSA Steaua i-a decis viitorul lui Daniel Oprița

Giosanu Catinca / 23.06.2021, 13:02
Anunț de ultimă oră! CSA Steaua i-a decis viitorul lui Daniel Oprița

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, a declarat, zilele trecute, că nu știe dacă va fi pe bancă în sezonul viitor, fiind nemulțumit de oferta primită din partea patronilor. Ei bine, viitorul lui Oprița pe banca tehnică a Stelei nu mai este incert. Clubul i-a decis viitorul tehnicianului român.

Anunț de ultimă oră!

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, împreună cu Daniel OPRIȚA, au decis prelungirea mandatului cu încă doi ani în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal. Din staff-ul tehnic mai fac parte Fane Nofitovici, antrenor secund și Sorin Bobariu, antrenor cu portarii. Anunțul a fost făcut public chiar de către reprezentanții clubului din municipiul București.

Daniel Oprița și-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a. A strâns 36 de partide pe bancă tehnică a formației, cu 33 victorii și 3 remize, golaveraj 204 – 13. Tehnicianul roș-albastru se bucură de faptul că are ocazia să continue la conducerea tehnică a formației steliste.

Obiectivul noilor conduceri manageriale este constituit unui lot valoros, care să performeze cel mai înalt nivel. Semnarea contractului și declarațiile principale vor putea fi urmărite, în direct, pa canal de YOUTUBE SteauaTV începând cu ora 14.00.”, se arată în mesajul transmis pe site-ul oficial.

“I-a jignit pe cei din conducere”

Antrenorul echipei roș-albastre a dezvăluit după returul cu CS Afumați că este nemulțumit de oferta de prelungire care i-a fost făcută.