Anunț de ultimă oră! Cu cine va semna Jude Bellingham

Bogdan Solomon 03.05.2023, 17:49
Anunț de ultimă oră! Cu cine va semna Jude Bellingham

Telenovela Jude Bellingham e pe cale să se încheie. Presa internațională anunță că puștiul minune al Borussiei Dortmund a decis cu ce echipă va semna la finalul actualei stagiuni.

Jude Bellingham și-a decis viitorul: va merge la Real Madrid

Dorit insistent atât de Manchester City, cât și de Liverpool, starul englez nu va evolua în țara natală, ci la Real Madrid. Sau cel puțin așa susține Fabrizio Romano, jurnalist cunoscut pentru predicțiile din perioada de mercato.

Cele două părți au ajuns deja la un acord în privința contractului, dar mai rămâne doar ca reprezentanții formației blanco să aibă o întâlnire cu omologii de la Dortmund pentru a pune la punct toate detaliile transferului, a cărui sumă ar putea depăși pragul de 100 de milioane de euro.

„Real Madrid este aproape să încheie un acord pentru transferul lui Jude Bellingham. Negocierile au ajuns în ultima etapă. Termenii contractuali sunt aproape stabiliți. Juni Calafat, din nou crucial. A fost programată o nouă întâlnire pentru a încheia o înțelegere cu Borussia Dortmund”, a anunțat Fabrizio Romano, prin intermediul unei rețele de socializare.

Jurgen Klopp, reacție surprinzătoare despre transferul lui Jude Bellingham la Liverpool: „Nu suntem copii”

Întrebat recent despre posibilitatea ca Liverpool să-l transfere pe Jude Bellingham, Jurgen Klopp a răspuns printr-o comparație surprinzătoare, lăsând de înțeles că echipa sa nu poate satisface pretențiile Borussiei. O veste deloc îmbucurătoare pentru fani, care își doreau cu ardoare să-l vadă evoluând pe „Anfield Road”.

„Nu putem aduce şase jucători într-o vară, toţi pentru 100 de milioane de lire sterline. Nu suntem copii; când întrebi un copil de cinci ani ce vrea de Crăciun şi îţi spune un Ferrari, nu zici: „oh, asta e o idee bună.  Eventual zici:  „nu, este prea scump şi oricum nu poţi conduce”.

Dacă acel copil va fi nefericit pentru tot restul vieții la gândul că nu poate obţine un Ferrari, va avea o viață cu adevărat tristă. Vezi ce poţi face şi te descurci cu asta. Încercăm absolut totul pentru a obține ceea ce ne dorim, dar sunt momente în care trebuie să acceptăm că nu putem avea un lucru sau altul, aşa că le dăm la o parte şi facem lucruri diferite”, a declarat tehnicianul „cormoranilor”.

Borussia Dortmund vrea să-și păstreze „perla” pentru încă un sezon

În altă ordine de idei, Borussia Dortmund nu a renunțat la ideea de a-l convinge pe Bellingham să continue și în sezonul viitor, chiar dacă marile echipe ale Europei sunt deja pe urmele sale. Contractul cu echipa aflată acum pe poziția secundă în Bundesliga expiră în 2025.

„Vom face tot ce putem pentru a-l păstra pe Bellingham la Borussia Dortmund încă un sezon”, a transmis, nu cu mult timp în urmă, directorul Sebastian Kehl, citat de același Fabrizio Romano.

Cotat la 120 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Bellingham a bifat în total nu mai puțin de 130 de meciuri în tricoul Borussiei Dortmund și a marcat 21 de goluri, dintre care 5 în actuala stagiune. Se mai poate lăuda, la cei 19 ani ai săi, cu 24 de apariții și un gol în tricoul echipei naționale.

Urmăriți Playsport.ro și pe