Anunț de ultimă oră făcut de Bild! Lewandowski a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu transferul la Barcelona: „E clar acum pentru toți!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.05.2022, 07:14
Anunț de ultimă oră făcut de Bild! Lewandowski a luat decizia finală! Ce se întâmplă cu transferul la Barcelona: „E clar acum pentru toți!”

Reputatul cotidian german Bild a anunțat că Robert Lewandowski i-a anunțat din nou pe șefii lui Bayern la finalul acestui sezon. Totul s-a petrecut în cadrul unei noi întâlniri pe care impresarul atacantului polonez, israelianul Pini Zahavi, a avut-o miercuri cu conducerea clubului bavarez.

Lewandowski a ajuns la 33 de ani, dar a rămas același golghetere de clasă mondială. El a marcat în acest sezon nu mai puțin de 48 de goluri în toate competițiile și a contribuit decisiv la câștigarea celui de-al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga de către Bayern Munchen.

Transferul lui Robert Lewandowski la Barcelona pare că a intrat în linie dreaptă

Astfel, dezamăgirea sa a fost foarte mare când a observat că oficialii clubului de pe Allianz Arena întârzie să îi propună o nouă înțelegere. Astfel, când ea a venit până la urmă, a fost refuzată de Lewandowski, care a spus ferm că vrea să plece de la Munchen la finalul acestui sezon.

Contractul său expiră abia la finalul stagiunii viitoare. Așa că echipele care vor să îl transfere trebuie să plătească și o sumă, destul de importantă, în schimbul său. Principala variantă pentru Robert Lewandowski ar fi în acest moment Barcelona.

Catalanii doresc să construiască un nou „dream-team”, cu Xavi în centru. Iar pentru asta au nevoie în primul rând, în absența lui Lionel Messi, de un alt nume uriaș din fotbalul mondial. Și s-au oprit asupra variantei Lewandowski, după ce Sergio Aguero a fost nevoit să se retragă prematur din activitate din cauza unor probleme cardiace pe care le-a acuzat.

Robert Lewandowski este într-o formă fizică de invidiat. Iar profesionalistul cu care se pregătește în fiecare zi îi face pe cei de la Barcelona să fie convinși că polonezul îi poate readuce în elita fotbalului spaniol și european după acest sezon oribil.

Toate detaliile par a fi puse la punct

De asemenea, faptul că are 33 de ani va face, cel mai probabil, ca pretențiile salariale ale fotbalistului să nu fie chiar de nesatisfăcut, în condițiile în care clubul de pe Camp Nou se confruntă în continuare cu unele probleme financiare după dezastrul lăsat în urmă de administrația Bartomeu.

Iar, nu în ultimul rând, va conta foarte mult dorința jucătorului. Potrivit Bild, în cadrul acelei întâlniri dintre Zahavi și conducerea lui Bayern, agentul i-a informat pe nemți că Lewandowski este decis să plece de la Munchen în vară. Mai mult, destinația sa preferată în acest moment ar fi Barcelona.

Astfel, se pare că singurul detaliu care a mai rămas de pus la punct este reprezentat de suma de transfer pe care catalanii le-o vor achita bavarezilor pentru acest transfer. Conform sursei citate, Barcelona ar oferi maxim 40 de milioane de euro. Adică exact cât s-ar fi hotărât recent cei de la Bayern să solicite în schimbul golgheterului polonez, conform Mundo Deportivo.

Urmăriți Playsport.ro și pe