Anunț despre viitorul lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Fatih Terim a dezvăluit totul

Ștefănescu Dragoș / 20.10.2021, 14:22
Anunț despre viitorul lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Fatih Terim a dezvăluit totul

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au devenit jucători de bază la Galatasaray Istanbul. Înaintea partidei din Europa League, Fatih Terim a făcut un anunț despre viitorul lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Anunț despre viitorul lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Galatasaray Istanbul urmează să joace joi seară cu Lokomotiv Moscova, în grupele Europa League. Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au devenit într-u timp scurt piese de bază la vicecampioana Turciei. Astfel, Fatih Terim face strategia echipei și în funcție de cei doi jucători români.

Pentru partida cu Lokomotiv Moscova, Terim este hotărât să facă mai multe modificări în primul ”11”, având în vedere că după meciul din Rusia urmează derby-ul cu Beșiktaș. Potrivit Fotomac.com.tr, în echipa de start vor reveni Marcao și Kutlu, iar Alex Cicâldău și Antalyali vor face cuplu pe linia de mijloc. Tehnicianul turc a decis ca Moruțan și Kerem să fie odihniți pentru meciul cu Beșiktaș. Pe banca de rezerve vor sta și Dervisoglu și Mostafa. Galatasaray este liderul Grupei E din Europa League, cu 4 puncte, peste Lazio, Marseille și Lokomotiv Moscova.

În campionatul Turciei, Galatasaray ocupă locul 6 în clasament, cu 17 puncte. Echipa antrenată de Fatih Terim este la egalitate cu Beșiktaș, Karagumruk, și Alanyaspor. Vicecampioana Turciei are cinci victorii, două remize și două înfrângeri în cele 9 meciuri jucate în Super Lig.

Olimpiu Moruțan, debut la naționala României

Pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani) meciul România – Armenia a avut o conotație aparte. Fotbalistul lui Galatasaray a debutat pentru naționala României, fiind introdus pe teren în minutul 62. Moruțan a avut o evoluție bună dar fără să iasă în evidență. La finalul partidei câștigate de România cu scorul de 1-0, Moruțan nu și-a putut ascunde emoțiile pricinuite de debutul în națională. Mijlocașul a vorbit și despre ambiția de a ajunge cu România la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Sunt bucuros că am debutat la echipa națională. Așteptam acest debut și mă bucur că am câștigat și suntem acolo unde ne dorim cu toții. Selecționerul ne-a felicitat, ne-a spus să mergem la cluburile noastre, să dăm totul acolo și, când venim înapoi, să fim la 100%, așa cum am fost astăzi.

Orice meci e cu presiune, dar trebuia să câștigăm în seara asta, pentru a trece pe locul doi. Ne bucurăm că am făcut un meci bun. Trebuie să ne uităm doar la noi acum, nu mai contăm pe nimeni. Trebuie să ne câștigăm meciurile și să terminăm pe locul doi”, a declarat Olimpiu Moruțan.