Anunț șoc făcut de Simona Halep la puțin timp după ce a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou: „Nu a fost ușor, recunosc”

Moldoveanu Camelia / 04.05.2022, 12:56
Anunț șoc făcut de Simona Halep la puțin timp după ce a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou: „Nu a fost ușor, recunosc”

La scurt timp după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou, Simona Halep a făcut o mărturisire. Noul antrenor al campioanei României a găsit calea prin care să treacă peste un mare obstacol.

Mai sinceră ca niciodată, Simona Halep a recunoscut: „Patrick știe”

După ce a decis să rupă colaborarea cu Darren Cahill, însă au rămas în relații extrem de bune, Simona Halep i-a reangajat pe Daniel Dobre și Adrian Marcu. Însă, la scurt timp a anunțat că pentru o perioadă o să se antreneze singură. Așa a și făcut-o, dar la Academia lui Patrick Mouratoglou.

Simona Halep a reușit să-l convingă pe Patrick Mouratoglou să-i fie antrenor și până acum totul merge excelent:

Este o atmosferă bună în echipa mea, simt o energie bună, Patrick mă susține foarte mult. Am schimbat multe lucruri, dar întotdeauna într-un mod natural. Nu simt că forțez nimic, schimbările sunt uneori dificile, dar totul a venit de la sine. Patrick știe că sunt o persoană foarte emoțională, așa că știe să vorbească cu mine, să se pregătească pentru fiecare situație pe care trebuie să o rezolvăm. Până acum totul merge bine.”, a dezvăluit Simona Halep, conform tennisactu.net.

„Îmi este greu”

Simona Halep a vorbit și despre cel mai mare obstacol pe care îl întâmpină în viața profesională. Din fericire, noul antrenor a găsit o cale prin care să-i câștige încrederea elevei sale:

Nu a fost ușor, recunosc, sunt o persoană foarte timidă, știți cu toții asta. În general, sunt foarte introvertită, îmi este greu să am încredere în cineva. Dar am nevoie de confort, iar cu el m-am simțit confortabil din prima clipă. Văd că îmi apreciază jocul, felul meu de a fi, așa că comunicarea a fost ușoară. I-am explicat ce simțeam în timpul meciurilor, înainte și după meciuri și m-a ajutat mult să comunic cu el”, a mai spus Halep.

Simona Halep se așteaptă să aibă un meci greu contra lui Ons Jabeur

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Simona Halep, iar la Indian Wells 2022 a suferit încă o accidentare. Cu toate acestea, colaborarea cu Patrick Mouratoglou pare să-i priască româncei.

După ce a câștigat cu scorul de 6-4, 6-4, în fața „urmașei” Serenei Williams, Cori Gauff, Simona Halep se gândește la confruntarea cu Ons Jabeur. Campioana României a recunoscut că nu o să-i fie deloc ușor să-și treacă în cont încă o victorie:

Este plăcut să vorbesc cu ea. Nu știi la ce să te aștepți, are un joc diferit, servește iute. Mă aștept la ceva greu, dar sunt pregătită mental și fizic. O să văd cât de bine pot juca. Nu am nimic de pierdut, vreau să dau tot ce am mai bun și să cred în șansa mea”.

Reprezentanta Tunisiei a trecut în optimi de elvețianca Belinda Bencic (25 de ani – 13 WTA), pe care a învins-o în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-2. Anterior, la Mutua Madrid Open, Jabeur le-a mai eliminat pe Jasmine Paolini și Varvara Gracheva.