Anunț trist făcut de Simona Halep. Ce i s-a întâmplat după ultimul meci de la Transylvania Open

Moldoveanu Camelia / 30.10.2021, 08:35
Anunț trist făcut de Simona Halep. Ce i s-a întâmplat după ultimul meci de la Transylvania Open

Simona Halep își face griji pentru durerile pe care le-a întâmpinat la spate. Campioana României a făcut eforturi pentru a rămâne în teren, iar ulterior a devenit clienta unei clinici de recuperare. Veștile sunt destul de îngrijorătoare înainte de confruntarea cu ucraineanca Marta Kostyuk.

Situație îngrijorătoare pentru Simona Halep înainte de semifinala de la Transylvania Open

Simona Halep a acuzat probleme medicale în finalul primului set al meciului pe care l-a câștigat contra rusoaicei Varvara Gracheva în optimile de finală ale turneului de la Transylvania Open, scor 6-4, 6-2.

După meciul câștigat în fața româncei Jaqueline Cristian, scor 6-1, 6-1, constănțeanca a oferit o declarație prin care a recunoscut că este îngrijorată de probleme întâmpinate la spate.

Înainte de meciul cu Jaqueline Cristian, Simona Halep a stat mai mult pe la recuperare pentru a putea intra pe teren. Cu toate acestea, campioana României se declară mândră de ea pentru felul în care a luptat.

Am fost îngrijorată și sunt încă, pentru că aceste dureri nu trec de pe o zi pe alta. Am făcut tratament până pe la 11-12 noaptea aseară, iar azi dimineață am fost la clinică și am făcut tratament din nou. La rever am simțit un pic de durere, dar nu prea am băgat-o în seamă. Am încercat să rămân concentrată pe ce am de făcut și să fiu luptătoare până la final. Ieri a fost foarte greu, sunt mândră de cum am rezistat pe teren. Joc din ce în ce mai bine și cred mai mult în mine, ceea ce este foarte important.

Uneori, mă critic că nu sunt foarte bine pregătită pe lombar și pe abdomen, dar nu e de aici. Vine pe neașteptate și de la o mișcare greșită, nimic altceva. Dar sunt încrezătoare că o să treacă în scurt timp”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Treptat, Simo strânge puncte pentru clasamentul WTA

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 10.100 dolari şi cu 110 puncte WTA. Jucătoarele eliminate în sferturi primesc un premiu de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Pentru Simona Halep a fost a 14-a victorie în faţa unei alte jucătoare din România. O singură jucătoare din ţara noastră a câştigat un meci cu Halep: Sorana Cîrstea.

Finala de la Transylvania Open se joacă duminică, 31 octombrie. Turneul se va desfășura în sala polivalentă din Cluj. Accesul spectatorilor a fost interzis în urma ultimei hotărâri a Gurvernului.

Este vorba despre încredere. Am lucrat cu antrenorii mei pentru a servi mai puternic. Să sperăm că voi continua să servesc astfel.

Este o bucurie să pot juca semifinala aici la Cluj. Mereu când am jucat acasă a fost presiune, dar am jucat mai bine. Cu Emma nu am jucat, este foarte nouă în circuit. Vreau să mă bucur de meci și o să dau totul pentru a câștiga”, a declarat Halep la finalul meciului.”, a declarat Simona Help.