Anunțul momentului la FCSB. Toni Petrea a luat decizia finală. Antrenorul a confirmat în fața galeriei

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.05.2022, 16:26
Anunțul momentului la FCSB. Toni Petrea a luat decizia finală. Antrenorul a confirmat în fața galeriei

Toni Petrea ar fi decis să continue și în sezonul viitor la FCSB. Anunțul a fost făcut de liderul suporterilor din Peluza Nord, care susține această echipă, Gheorghe Mustață. Acesta a dezvăluit că antrenorul i-a comunicat acest lucru în cadrul unei discuții pe care cei doi au avut-o la baza de pregătire din Berceni.

Anterior, apăruse informația conform căreia Gigi Becali i-a propus lui Toni Petrea, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon, o prelungire pe încă o stagiune. Iar patronul de la FCSB i-ar fi transmis acestuia că așteaptă un răspuns din partea lui până la sfârșitul acestei săptămâni.

Gheorghe Mustață a dezvăluit că Toni Petrea l-a informat că va continua la FCSB și în sezonul viitor

Iar acum, după afirmațiile lui Gheorghe Mustață, se pare că Toni Petrea ar fi hotărât să continue la echipa roș-albastră pentru cel puțin încă un sezon. Liderul Peluzei Nord a explicat că i-a cerut antrenorului în mod special acest lucru, în numele tuturor suporterilor, și că l-a asigurat pe acesta de tot sprijinul galeriei.

Am fost special la baza din Berceni. Direct la biroul lui Toni Petrea. Era în ședință cu un fotbalist și am așteptat pe hol. Când am intrat a rămas surprins. I-am spus. ‘Dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poți refuza. Ai susținerea noastră și îți cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susține’.

Evident că a rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat. Primul gest al lui însă a fost să dea mâna cu mine și să mă îmbrățișeze. A spus: ‘Voi continua cu voi, da, rămân’. Suntem mai hotărâți ca niciodată să-l susținem și pe el și pe jucători, pe toți. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Suporterii și Gigi Becali au fost de acord că echipa are nevoie de măcar două transferuri în această vară

De asemenea, liderul Peluzei Nord încearcă să se implice și în campania de transferuri pe care FCSB o va duce în această vară. El i-a transmis public lui Gigi Becali că este nevoie de minim doi jucători pentru ca echipa roș-albastră să fie sigură de titlu în sezonul viitor.

Se pare că Gheorghe Mustață a fost în asentimentul lui Gigi Becali, care anunțase deja cu puțin timp înainte că va aduce doi fundași centrali la echipă. După ce a dezvăluit că Vinicius și Miron nu vor mai rămâne și din sezonul viitor.

Situație disperată pentru FCSB după ratarea titlului. Ce e obligată să facă echipa lui Gigi Becali pentru a nu intra în impas financiar. Marea miză pentru această vară