Apariție misterioasă pentru Anamaria Prodan la câteva zile după ce a dezvăluit că e într-o relație. Lângă cine s-a pozat

Catinca Giosanu 23.02.2023, 14:42
Apariție misterioasă pentru Anamaria Prodan la câteva zile după ce a dezvăluit că e într-o relație. Lângă cine s-a pozat

Impresara Anamaria Prodan iubește din nou și se pare că noua relație îi priește. Fostul iepuraș Playboy a avut o apariție surprinzătoare în Dubai, la un eveniment ce a fost sărbătorit cu mare fast. Ea a stat la masă cu un bărbat misterios. Cei doi s-au asortat și au zâmbit pe toată durata evenimentului.

Cum a fost fotografiată Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se află zilele acestea la Dubai. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a lăsat trecutul în urmă și se bucură de prezent. Ea a fost surprinsă într-o ipostază surprinzătoare la scurt timp după ce a dezvăluit că este implicată într-o relație amoroasă. Agentul FIFA a participat la un eveniment și a petrecut momente frumoase alături de un bărbat mai tânăr.

Fosta parteneră a antrenorului lui Neftchi Baku a purtat o rochie neagră cu un umăr gol, la care a asortat o pereche de cercei, un colier și o brățară din aur. Femeia de afaceri a stat la masă cu un domn care este cu mult mai tânăr decât ea. Prezența lui a bucurat-o pe Anamaria prodan, dovadă postarea pe care aceasta a făcut-o pe Instagram.

”Nu mai simt nevoia să spun ce fac”

În cadrul unui interviu oferit pentru presa mondenă, Anamaria Prodan a spus că este mai fericită ca niciodată. Ea a mărturisit că nu s-a mai simțit atât de bine decât în momentele în care a devenit mamă.

Fosta soție a lui Reghecampf a vorbit și despre postările numeroase pe care le face pe Instagram. Ea a explicat, printre altele, de ce publică atât de des fotografii care o înfățișează alături de prietenii săi.

”Nu mai simt nevoia să spun ce fac, unde merg, ce primesc, de ce, de la cine, nu mai simt nevoia și nu vreau să îmi arăt nici măcar partenerul, nici copilul, nimic. Dacă pun ceva pe Instagramul meu, pun ceva de drag, din suflet, ca să marchez anumite momente din viața mea.

Sunt fericită, poate mai fericită ca niciodată. După nașterea copiiilor mei, acest moment este cel mai frumos și mai important în viața mea, pentru că la 50 de ani, îți dorești cu ardoare să nu mai tragi pe nimeni după tine, să nu mai cari pe nimeni în spate, să nu mai simți rușine și umilințe din partea celor pe care i-ai cărat în spate, să nu te mai uiți cu părere de rău la minunile pe care le-ai construit și pe care cineva le-a dărâmat și s-a făcut de râs și implicit ne-a făcut și pe noi ca familie”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe